elenco Aziende - HOME PAGE -

CREAM COLORDESIGN UNTUK pewarna RAMBUT
< COLOR DESIGN BACK

Pewarna rambut - COLOR DESIGN


CREAM COLORDESIGN UNTUK PEWARNA RAMBUT
COLORDESIGN Crema COLORANTE PER Capelli
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 109409 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

CREAM COLORDESIGN UNTUK pewarna RAMBUT
COLORDESIGN Crema COLORANTE PER Capelli
produk

untuk rambut mewarna Colordesign dapat memenuhi keperluan anda dan menawarkan terbaik alat dandanan rambut profesional untuk memenuhi kehendak pelanggannya. Sistem pewarna telah dirumuskan dengan bahan-bahan dingin dan penyusunan semula untuk mewujudkan warna yang bernas dan pelbagai, dapat memastikan jumlah perlindungan uban sambil menyediakan perlindungan unggul dan penghidratan. Colordesign merasakan kesan yang menguntungkan ceramides dan telah diperkenalkan dalam bidang rambut mewarna hairstylist profesional yang menawarkan produk inovatif, menyusun semula dan mewarna pada masa yang sama.
warna :. terdapat di 134 warna warna kekal, ammonia warna percuma 46 warna, warna 18 warna mewarna dan 6 warna kontras tiga dalam satu
kaedah digunakan : Emulsi pilihan oksidan krim: 10 jilid (3%), menjadi gelap nada, warna terluntur rambut. 20 jilid (6%), untuk warna nada ke nada, tutup uban, meringankan nada. 30 jilid (9%) untuk pelunturan sederhana (2 atau 3 nada). 40 jilid (12%), untuk mencerahkan yang kuat (3 atau 4 dering). Untuk meringankan lebih daripada 4 nada anda perlu menggunakan nuansa superschiarente siri ini.
PENYEDIAAN: Dalam bekas yang bukan logam dan campuran sebahagian daripada krim di satu pihak dan setengah (1:1.5) daripada pengoksidaan emulsi krim pilihan anda. Jika anda menggunakan mana-mana warna siri superschiarente, campuran satu bahagian krim untuk dua bahagian setengah (1:2.5) daripada pengoksidaan krim emulsi dalam 40 jilid.
PERMOHONAN: sapukan merata pada pewarna rambut belum dicuci yang disediakan, biarkan selama kira-kira 30 minit. Selepas masa pendedahan, perlahan-lahan bilas rambut anda dengan air suam dan kemudian selepas syampu warna (pH 4.5).
pakej : 100 tiub ml .


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy