elenco Aziende - HOME PAGE -

SINERGI WARNA
< ECHOSLINE BACK

Pewarna rambut - ECHOSLINE


SINERGI WARNA
profesional kekal warna krim-ammonia dan PPD
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 106223 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SINERGI WARNA
profesional kekal warna krim-ammonia dan PPD

Keindahan upacara Seliàr membentangkan unik dan berharga SINERGI profesional kekal warna: krim warna tanpa ammonia dan tanpa dipertingkatkan dengan Khas minyak Argan asli Synergy Paraphenylenediamine 'keratin' dan flaxseed dan protein Jalan Sutera.
Formulasi Khas membolehkan penyampaian yang lebih berkesan daripada pewarna mikro-molekul warna sinergi SINERGI untuk perlindungan yang sempurna dan seragam putih rambut. Kepekatan tinggi bahan-bahan aktif semulajadi menjadikan bahan-bahan berharga dan perlindungan udara untuk mencapai penstrukturan semula adalah warna-warna terang yang luar biasa kuat dan tahan lama adalah bertindak dengan penuh hormat dan penjagaan rambut dan kulit kepala kulit kepala. Untuk memastikan prestasi yang maksimum daripada Perkhidmatan warna tanpa ammonia ' SINERGI warna perlu dibancuh dengan Khas Activator ACTIVATOR KRIM Seliàr krim sinergi sinergi.
warna: warna SINERGI yang terdapat dalam warna-warna 63 yang dibahagikan kepada 13 siri (semulajadi 'ASH' BEIGE 'UNGU' TEMBAGA 'Emas' mahogani 'ROSSI' RAJ 'Tambahan' GOLDEN BROWN 'Tambahan' Perang PLATINUM Pasir tembaga) dan 3 LIGHTENERS; TONER 1 Perak dan 1 neutral.
arahan untuk menggunakan: Campurkan ml 50 mangkuk-logam 75 ml warna KRIM ACTIVATOR dengan SINERGI SINERGI (SYNERGY 100 ml 50 ml + Lighteners warna: KRIM ACTIVATOR SYNERGY). Ratakannya campuran kering rambut unwashed. Sebaik sahaja pengatup emulsify dengan berhati-hati ' kemudian bilas sepenuhnya rambut sehingga air menjadi jelas dan MENYUBURKAN syampu SELIÀR ARGAN.
pembungkusan: tiub 100 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy