elenco Aziende - HOME PAGE -

CROMAKEY - MINYAK
< EMSIBETH BACK

Pewarna rambut - EMSIBETH


CROMAKEY - MINYAK
mengotorkan minyak dalam berteknologi tinggi ammonia bebas


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
CROMAKEY - MINYAK
mengotorkan minyak dalam berteknologi tinggi ammonia bebas

ROMAKEY - MINYAK adalah sistem baru mengotorkan minyak dalam berteknologi tinggi ammonia bebas dan mudah untuk digunakan yang meliputi dan mencerahkan sehingga 4 nada dengan makanan istimewa yang luar biasa. Ia adalah satu sistem warna tinggi intensiti tanpa ammonia bau yang menyenangkan, tidak wasap. Menyediakan 30% lebih warna tahan terima kasih kepada minyak yang menembusi jauh ke dalam serat rambut. Penggubalan berasaskan minyak dalam merawat alkohol asid oleik, asid oleik dan polimer kationik membuat rambut anda sangat berkilat dan cemerlang. Ia mencerahkan dan ia juga boleh digunakan sebagai nada nada ke. Meliputi uban 100 % secara langsung dan tidak mengotorkan kulit.

Ia adalah mudah untuk memohon dan memberi rasa yang menyenangkan dari kesejahteraan semasa permohonan. Sempena Cromakey - Oil telah dicipta Cromakey - Minyak Serum Protein, perapi bukan bilas dari kationik generasi baru keratin yang berasaskan protein, 100% diserap oleh rambut, melembapkan dan menyuburkan rambut memihak penyerapan warna.

Shades yang terdapat di 60 warna dalam julat :. semula jadi, sengit, abu semula jadi, emas abu, emas, abu, tembaga, mahogany, sengit merah, kayu, dan neutral (NN)

kaedah penggunaan: di dalam mangkuk bukan logam atau campuran shaker ke dalam 75 ml Cromakey - Minyak dengan 75 ml Cromakey - Dalam Activator berdasarkan nisbah 1:1. Untuk SIRI : campuran 75 ml CROMAKEY - MINYAK dengan 115 ml Cromakey - Dalam Activator berdasarkan nisbah 1:1.5.

kotak :. botol 75 ml dalam kotak 3 pcs


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy