elenco Aziende - HOME PAGE -

3 MUTLAK YANG MUDAH
< LISAP BACK

Pewarna rambut - LISAP


3 MUTLAK YANG MUDAH
Senza ammonia, PPD, resorcinol
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 101049 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

3 MUTLAK YANG MUDAH
Senza ammonia, PPD, resorcinol

Warna yang sangat halus dan perkhidmatan yang direka bagi mereka yang mempunyai masalah kulit yang sensitif. Kejayaan mutlak mudah adalah disebabkan oleh anak MICROEMULSION usia anti kompleks , Kompleks ini mampu mencegah penuaan struktur rambut: MicroEmulsion yang melambatkan kelajuan awal dalam campuran pengoksidaan (mewarna krim + pemaju) , meningkatkan keamatan warna dan menggalakkan keluaran lebih cepat daripada aset pewarna dalam cortex kapilari.
Hari ini di kompleks MICROEMULSION telah telah diperkaya dengan A3 PIGMENTS syampu , pigmen warna-warna yang berlabuh di capello, s lepas lagi dengan mengekalkan unaltered warna, selepas syampu. Diperkaya dengan minyak ARGAN & KERATIN , meninggalkan rambut yang lembut dan kedudukan walaupun selepas warna. Tiada tandingan liputan mudah untuk memohon tanpa perantaraan bancuhan dengan nuansa lain jaminan perlindungan 100% rambut putih tanpa menambah asas semulajadi untuk tahan lama warna hanyalah bijak pula.

• Selamat dan lembut pada kulit;
• Tinggi biji;
• Kecemerlangan luar biasa;
• Warna tempoh.

warna: disediakan dalam 55 warna + merah semangat 4: , RUBY CORAL, TEMBAGA MAHOGANI mengandungi pigmen pewarna inovatif yang baru yang memberikan , merah, juga kedalaman ketegasan dan warna untuk keputusan kedudukan yang baik untuk menarik dan pelbagai cara. Serba boleh dan terarah , tetapi muda aristocrat dan lengkap. Pelbagai SUPERLIFT dan TONALIZZANTI menawarkan hasil yang luar biasa dan Kecantikan yang unggul. Ultrachiara prestasi yang lebih neutral dan warna berbeza kuning semasa pecahan melanin. Keselamatan dan ketenangan mudah penggubalan mutlak 3 membolehkan keputusan cemerlang merentasi sempadan 5 PELUNTURAN warna.
Baris 3 mutlak diperkaya dengan kopi dan MACADAMIA mutlak mutlak menawarkan profesional keamatan dan kedalaman refleksi mocha.

arahan-arahan untuk penggunaan: Campurkan dalam nisbah 1: 1 , mudah pemaju hanya 5 10 , 20 , 30 dan 40 jilid. Meninggalkan 30 minit dan bilas. Untuk tambahan penyenggaraan dan jaminan perlindungan yang berterusan menggunakan LISAP mutlak pelindung semburan warna rambut.

pembungkusan: tiub 60 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy