elenco Aziende - HOME PAGE -

THE COLOR MedaVita
< MEDAVITA BACK

Pewarna rambut - MEDAVITA


THE COLOR MEDAVITA
IL COLORE MEDAVITA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 100561 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

THE COLOR MedaVita
IL COLORE MEDAVITA

krim warna untuk diri perlindungan
Krim warna diperkaya dengan ekstrak Limnantes alba, tumbuhan yang keluarga meningkat, yang melindungi rod semasa mengotorkan dan meningkatkan keputusan akhir, mengoptimumkan kecerahan warna. Penggubalan tidak mempunyai pewarna langsung menjamin kedap cemerlang refleks, yang tidak akan pudar walaupun pada hujung. COLOR MedaVita sempurna meliputi sebarang peratusan rambut putih, bukan sahaja dengan siri semula jadi dan abu, tetapi dengan semua nuansa riflessate (termasuk emas). Kecemerlangan warna adalah sengit, walaupun dalam kes rambut sangat sensitif.
Kesetiaan sempurna nada dan pemadanan warna yang tepat dengan warna mengunci folder memastikan kebolehulangan keputusan.
COLOR MedaVita mempunyai aroma yang lembut dan menyenangkan, tidak menyebabkan membakar untuk kulit dan pencuci mudah. ​​
Shades yang terdapat di 82 warna dibahagikan kepada siri Chestnut, COKLAT, COPPER, MAHOGANY DAN MERAH, ASLI, ASLI ASH, iRise, ASH, dan GOLDEN BLONDE BLONDE FESYEN. Yang OFFSET membolehkan anda untuk mendapatkan warna-warna terang atau meningkatkan pantulan disukai.
kaedah penggunaan: mencairkan tiub 60 ml dengan 90 ml Colormax MedaVita untuk 20 atau 30 jilid. Masa pemasangan 35 minit
kotak : 60 tiub ml astucciato


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy