elenco Aziende - HOME PAGE -

CAMPURKAN SEHINGGA BIO
< MIX-UP BACK

Pewarna rambut - MIX-UP


CAMPURKAN SEHINGGA BIO
ekstrak daripada pertanian organik dan vitamin C


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
CAMPURKAN SEHINGGA BIO
ekstrak daripada pertanian organik dan vitamin C

Penyelidikan campuran sehingga , krim pewarna rambut yang kekal baru dengan ekstrak organik yang diperolehi dan vitamin C. Mewarnai adalah berdasarkan teknologi inovatif yang memanjangkan warna kesan melindungi dan mengukuhkan serat rambut. Adalah produk canggih yang memastikan kedap sempurna dan warna maksimum keselarasan dalam keputusan jumlah perlindungan rambut putih memberikan kecemerlangan yang luar biasa.

warna: 61 nuansa dalam siri semulajadi , ASH, ROSSI , Semulajadi AUBURN, emas , COKLAT, NUTTY VIOLA , MAHOGANI, , BEIGE, dan ejaan SUPERLIFT.

arahan-arahan untuk penggunaan: Pilih krim emulsi pengoksida yang tinggi bergantung kepada kesan yang anda mahu untuk mencapai (10 vol 3% gelap warna dan nada terluntur; 20 jilid 6% untuk nada-di-nada mewarna , melindungi rambut putih, meringankan nada; 30 jilid 9% bagi pemutihan sederhana warna-warna 2 atau 3; 12% vol 40 bagi pemutihan kuat nada 3 atau 4). Dalam bekas berketumpatan, Campurkan krim satu bahagian dan satu bahagian dan separuh
pengoksidaan emulsi krim (1: 1 , 5). Jika anda menggunakan LOSYEN PEMUTIHAN ULTRA siri warna Campurkan sebahagian daripada krim dan bahagian-bahagian dua setengah mengoksidakan emulsi krim untuk 40 jilid (1: 2 , 5). Ratakannya campuran yang disediakan colorant rambut unwashed , meninggalkan menyamar dari 10 hingga 30 minit; kemudian perlahan-lahan bilas rambut dengan air suam dan Adakah warna selepas syampu (pH 4 , 5).

pembungkusan: tiub 100 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy