elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.ID
< WELLA PROFESSIONALS BACK

Produk khas untuk rambut - WELLA PROFESSIONALS


COLOR.ID
untuk memisahkan warna yang berlainan warna
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 71797 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.ID
untuk memisahkan warna yang berlainan warna

COLOR.ID adalah produk revolusioner yang hanya ditambah kepada warna dan KOLESTON PERFECT LIGHT COLOR, bertindak sebagai penghalang fleksibel, mengasingkan, dan melindungi warna warna yang berbeza digunakan untuk pendandan rambut untuk mendapatkan hasil daripada kesan berwarna-warni yang amat semula jadi dan terang. Sedikit COLOR.ID dengan InvisiDivider Technology menambah kepada warna dan KOLESTON LIGHTS COLOR Wella mewujudkan pelbagai, unik dalam seumpamanya, yang bertindak sebagai penghalang fleksibel, mengasingkan, dan memegang bahagian-bahagian yang berlainan warna rambut dan mengelakkan apa-apa perubahan mungkin nada kerana smudges dan jalur-jalur warna lapisan.

kaedah penggunaan: untuk digunakan hanya dengan KOLESTON SEMPURNA, SEMPURNA LIGHT COLOR atau Welloxon berkadaran Welloxon Perfect Warna + + COLOR.ID aditif :
• 10:10:01 naungan asas untuk Koleston Perfect dan mencerahkan warna;
• 10:20:02 warna Koleston Perfect Cinta Khas.
Menggunakan warna untuk mengeringkan rambut dengan spatula dan bentuk secara manual dalam apa-apa cara, bentuk atau arahan, untuk mencapai multitone kesan warna direka dengan cara yang unik, tanpa menggunakan filem atau pemisah lain. COLOR.ID boleh digunakan untuk melenyapkan warna yang harmoni sebelah satu sama lain, dalam kes ini menggunakan warna tersebut hanya pada kawasan akar, kemudian memohon warna lain pada panjang sederhana memastikan tidak ada ruang antara kedua-dua warna, dan / atau memohon sebelah warna menyebelah, bermula dengan satu warna pada sehelai / seksyen, maka warna lain pada kunci / bahagian dekat. Bentuk dan meletakkan lembar / bahagian sesuka buat pembangunan. Masa pembangunan dalam arahan operasi seperti biasa atau untuk KOLESTON PERFECT LIGHT COLOR, dengan atau tanpa haba.
kotak :. 95 ml botol

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy