elenco Aziende - HOME PAGE -

RAMBUT DAN BADAN RAWATAN - BARBER SHOP BROOKLYN'S
< ARTWORK BACK

Produk lelaki pewarna - ARTWORK


RAMBUT DAN BADAN RAWATAN - BARBER SHOP BROOKLYN'S
BROOKLYN'S BARBER SHOP - TRATTAMENTO corpo E Capelli
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 76272 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

RAMBUT DAN BADAN RAWATAN - BARBER SHOP BROOKLYN'S
BROOKLYN'S BARBER SHOP - TRATTAMENTO corpo E Capelli

OLEH LOOK THE - DEFINISI GAYA
HAIR & BODY SUKAN

Ia membersihkan badan dan rambut sambil menghormati fisiologi kulit dan rambut. Perasaan segera kesegaran merebak ke seluruh badan, yang dapat melegakan ketegangan. Meninggalkan kulit lembut dan tona dan rambut berkilat dan seperti sutera.

Mencergaskan RAMBUT PACK
Mask selepas syampu, dibuat dari multivitamin kompleks tumbuhan, memberikan kelembutan dan bersinar untuk rambut. Ekstrak pudina, kayu putih dan Kuda Chestnut, memihak tonik dan perangsang untuk rambut dan menyegarkan kulit. Sensasi sejuk adalah serta-merta.

PLATINUM SYAMPU
PLATINUM SYAMPU tindakan penyaman berkrim untuk memberi bersinar untuk rambut kelabu, putih atau berambut perang. Menghapuskan kesan kuning hodoh dan mengembalikan warna meriah keluli dan platinum. Tindakan Protein Gandum dan
Limnanthes Alba membantu untuk membaiki dan melindungi serat rambut, menjadikan rambut penuh dengan badan, anjal dan berkilat.

MATT WAX
Sayang lilin untuk Matt untuk mewujudkan apa-apa pandangan, ditakrifkan atau kumal. Terima kasih kepada Shea Butter, Minyak Jojoba dan Alpukat melembapkan, melindungi, menyuburkan dan syarat. Ideal untuk memberi kawalan rambut anda, konsisten dan memegang elastik.

PEMODELAN WAX RAMBUT
Ideal untuk membentuk, menggilap, melicinkan dan menentukan gaya yang paling bergaya. Semak kerinting rambut anda atau terlalu besar. Datang kira dengan syampu.

CONDITIONING CREAM LOOK WET
Hawa krim untuk kilauan yang tahan lama basah. Ia mengandungi lanolin yang melindungi, memberi keanjalan dan kelembutan untuk rambut. Ideal untuk mewujudkan kelihatan diproses.

mengukir HAIR GEL
Superbrillante untuk tambahan gel memegang kuat, untuk menjadi dan untuk menjamin jangka panjang, walaupun kelihatan paling kreatif. Ia tidak mengandungi alkohol, bukan lemak. Mengekalkan tahap hak penghidratan. Dengan pelindung matahari.

MINYAK BUKAN MINYAK FLUID RAMBUT
Menggilap cecair dan kesan melembutkan basah. Besar untuk rambut yang kering. Ia tidak berminyak dan melindungi terhadap dehidrasi yang disebabkan oleh cahaya matahari.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy