elenco Aziende - HOME PAGE -

Sumsum Bambu
< ALFAPARF BACK

Rawatan - rambut penjagaan - ALFAPARF


SUMSUM BAMBU
MIDOLLO DI BAMBOO
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 97186 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Sumsum Bambu
MIDOLLO DI BAMBOO

pembinaan semula rawatan untuk rambut rosak, rosak dan lemah
Rawatan boleh membaiki kerosakan kepada struktur dalaman rambut, untuk memulihkan perpaduan antara kutikula dan korteks dan memulihkan integriti permukaan.

MENSTRUKTURKAN SYAMPU
Pembersihan berkesan diperkaya dengan bahan-bahan berharga rimineralizzati untuk memudahkan proses penyusunan semula serat rambut.
Botol 250 ml dan 1000.

pengisian MASK
Penyusunan semula rawatan untuk membaiki dan menguatkan rambut yang rosak, rosak dan lemah. Tindakan bio- pemulihan sumsum buluh menggalakkan pertumbuhan semula struktur global. Tube 250 ml dan 1000 ml jar.

PEMBAHARUAN LOTION
Rawatan tunggal dos tanpa membilas untuk membaiki dan menguatkan rambut yang rapuh, sangat rosak dan lemah. Satu koktel yang kaya dengan unsur-unsur surih dikawal -siaran. Digunakan secara beransur-ansur membenarkan anda mencari 100 % daripada kesihatan dan kecantikan rambut semula jadi. Vial 13 ml sekotak 6 pcs.

PEMBAIKAN HARIAN
No- bilas rawatan semburan untuk rambut yang sangat rosak dan rapuh. Penyusunan semula segera untuk memuktamadkan proses pembinaan semula dengan menutup kutikula dan menyediakan halangan pelindung yang berkesan. Ejen kosmetik memberikan detangling cemerlang, penghidratan dan bersinar. 125 botol ml.

kelecuhan SERUM
Rawatan profesional untuk pembinaan semula dalam rambut yang sangat rosak dan lemah. Perumusan termo -aktif untuk membaiki kerosakan yang mendalam, mencipta bahan dalaman rambut. Vial 13 ml sekotak 6 pcs.

PRO KONSENTRAT
Rawatan tertumpu kejutan kepada pembinaan semula global kesederhanaan yang rosak dan lemah rambut. Mencipta perkara dalaman mengembalikan kekuatan rambut, kecergasan dan fleksibiliti. Pot 500 gr.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy