elenco Aziende - HOME PAGE -

SISTEM LIFTING B.TOXKARE
< ALTER EGO ITALY BACK

Rawatan - rambut penjagaan - ALTER EGO ITALY


SISTEM LIFTING B.TOXKARE
SISTEM LIFTING B.TOXKARE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 55857 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SISTEM LIFTING B.TOXKARE
SISTEM LIFTING B.TOXKARE

Rawatan profesional dengan pengisi luar biasa dan anti - et yang, terima kasih kepada sinergi generasi aktif memastikan campur tangan yang berkesan dan sbquo cepat & ; kesan serta-merta sementara meminimumkan ketidaksempurnaan rambut. Rambut adalah lebih berisi keluar dan kutikula Compact, terima kasih kepada asid hyaluronik, Keratin, dan kolagen yang memberikan keanjalan tekstur rambut dan bersinar.

prepping SYAMPU
Preparer syampu yang membersih mendalam menghapuskan kekotoran dan penggayaan yang berlebihan. L keberkesanan formulasi menyediakan rambut untuk penyerapan yang lebih baik daripada rawatan, membenarkan Lifting Serum B.TOXKARE menembusi semua bahagian dalam rambut, mendapatkan maksimum. plumping tindakan

Pakej : 750 ml botol untuk profesional dan 300 ml botol jualan semula
.
LIFTING SERUM
Rawatan khas kesan botox, mengisi dan plumping. Menjana semula dan menguatkan rambut dari s memulihkan dalaman keanjalan, daya hidup, kelembutan dan bersinar rambut muda dan sihat. The pelembab dan pelicinan daripada asid hyaluronik mengubah serat rambut manakala kolagen dan keratin meninggikan l keanjalan dan corposit membuat rambut penuh, Bright, lembut dan terhidrat.
cara d penggunaan : yang menggunakan rsquo & ; khas dos picagari, mengambil 10 ml sederhana untuk rambut pendek, 20 ml untuk rambut sederhana panjang. Sapukan bahagian yang panjang oleh seksyen, mengurut rambut untuk memudahkan pengedaran dan penembusan produk & Luar ; pedalaman gentian. Biarkan selama 15 minit di bawah sumber haba (tidak helmet) atau penutup plastik alternatif. Pada akhir shutter, tanpa bilas, Contouring Cream B.TOXKARE memohon seperti yang diarahkan d. penggunaan
Pakej :. 10 botol x 20 ml

pengkonturan CREAM
Krim sealant yang melengkapkan rawatan B.TOXKARE, sempurna menutup kutikel dan lakukan aktiviti semua serat dalaman. L kandungan tinggi asid hyaluronik, kolagen dan keratin melembapkan dan menyuburkan mendalam.

cara d penggunaan : selepas masa pendedahan daripada Lifting Serum B.TOXKARE, menarik balik dengan spatula jumlah diperlukan krim dan menggunakan produk untuk semua panjang, mengagihkan sama rata. Biarkan selama 10 minit, kemudian bilas.

Pakej : 500 ml botol untuk botol profesional dan 200 ml daripada jualan semula .


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy