elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR PULIHARA
< AVEDA BACK

Rawatan - rambut penjagaan - AVEDA


COLOR PULIHARA
COLOR PULIHARA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 88887 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLOR PULIHARA
COLOR PULIHARA

adalah garis produk penjagaan rambut yang menggabungkan 93% daripada bahan-bahan yang diperolehi daripada alam semula jadi. Petikan dari larch membentuk filem semulajadi di dalam rambut membantu untuk mengekalkan warna. Ekstrak teh hijau adalah antioksidan yang membantu melindungi rambut anda daripada pencerobohan agen luaran dan radikal bebas daripada firma dalam negeri. Pelindung matahari semula jadi yang timbul daripada Evergreen dan kayu manis melindungi dari kerosakan oleh pancaran UV yang boleh menyebabkan pelunturan warna. Minyak baobab, kastor dan bunga matahari menambah kecerahan dan dulu warna, menjadikannya kelihatan lebih bertenaga. Gliserin memberikan khasiat kepada rambut.
Aroma segar pudina, limau gedang dan mandarin, digabungkan dengan lavender dan sentuhan pedas kayu manis dan ylang ylang mewujudkan aroma memabukkan.
Garis, yang diwujudkan untuk membantu wanita mengekalkan warna rambut, ia terdiri daripada :

SYAMPU DAN CONDITIONER
Untuk mencuci dan perlahan-lahan menyuburkan, melindungi dan memelihara rambut berwarna mengekalkan panjang pewarnaan dan meninggalkan mereka seperti sutera dan lembut. Syampu dan perapi mengandungi bahan yang melindungi terhadap sinar UV untuk mencegah pelunturan warna.
pakej :. 250 botol ml syampu, perapi di 200 ml tiub

COLOR MELINDUNGI HARIAN
Rawatan harian yang melindungi warna sambil mengekalkan ia utuh sehingga enam minggu manakala Mencerahkan dan khasiat kepada rambut.

PENGUKUHAN RAWATAN
Ini rawatan mingguan intensif memelihara kulit luar untuk menerangi warna dengan pantulan terang. Formula ini mengandungi MorikueTM semula jadi :. Kompleks protein yang diperolehi daripada Brazil Walnut, yang menguatkan rambut dari dalam keluar


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy