elenco Aziende - HOME PAGE -

Berwarna RAMBUT dan perjanjian - COPPER - SILICON
< BAREX BACK

Rawatan - rambut penjagaan - BAREX


BERWARNA RAMBUT DAN PERJANJIAN - COPPER - SILICON
Capelli COLORATI E TRATTATI - SILICIO - Rame
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 92527 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Berwarna RAMBUT dan perjanjian - COPPER - SILICON
Capelli COLORATI E TRATTATI - SILICIO - Rame

silikon dan tembaga menggalakkan dari dalam kehidupan dan kerancakan warna, pada masa yang sama melindungi dari pencerobohan luar.
Barex telah membangunkan beberapa rumusan berdasarkan perkongsian inovatif antara silikon dan tembaga, meningkatkan kemampuan untuk menahan suhu tinggi dan cahaya menyerap kedua-dua keratinizing dan tindakan perlindungan yang lain. Yang silicium formula + tembaga meningkatkan kecerahan warna semula jadi dan tiruan, mempertahankan rambut perlahan-lahan dari panas.

SHAMPOO ANTI
Syampu antigiallo untuk silicium + tembaga. Sinergi silanol aktif dan mikronutrien tembaga (Cu) mengembalikan seri jalur-jalur pudar dan menghidupkan pantulan blonde abu atau uban. Ia meneutralkan beberapa kuning pada rambut putih dan kelabu, mengurangkan berlebihan berambut perang kuning atau tembaga cahaya rambut, rambut luntur atau diserlahkan. Penapis dengan

SYAMPU SALVACOLORE
Formula untuk silicium + tembaga, sesuai untuk rambut berwarna, terluntur, dirawat. Silanol aktif, dalam kombinasi dengan unsur surih tembaga (Cu) mempersembahkan kecemerlangan dan bersinar warna sambil melindunginya daripada pudar dan memanjangkan kecergasan refleks. Kesan anti -oksida kepada warna menyertai perlindungan, detangling pemulihan dan menjadikan rambut lebih lembut.

Balm SALVACOLORE
Formula untuk silicium + tembaga sesuai untuk rambut berwarna, terluntur dan dirawat. Silanol aktif dalam persatuan dengan unsur surih tembaga (Cu), bertindak ke atas integriti kulit luar dengan menguatkan tindakan yang membantu untuk melindungi rod omboh. Ejen dan pH berasid melembapkan berkuatkuasa pelicinan mereka pada skala cuticular, membuat rambut mudah untuk menyisirnya, menjaga warna lama.
kotak : 350 ml dispenser

SALVACOLORE SPRAY - pra dan pasca mewarna
Conditioner tanpa membilas untuk memberi badan, jumlah dan bersinar untuk rambut anda berwarna dan terluntur. Silikon functionalized dengan minyak meadowfoam membuat rambut tanpa berat ke bawah atau mengurapi mereka yang terang. Disembur pada rambut yang kering sebelum memohon warna, ia membantu kulit luar yang mematuhi memastikan kecekapan yang lebih baik. Digunakan selepas pewarnaan membawa tindakan pelembap berpanjangan yang mendalami warna.
kotak : tidak semburan gas botol 125 ml


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy