elenco Aziende - HOME PAGE -

KERATIN. ANTIAGE AKTIF P
< BIACRE' BACK

Rawatan - rambut penjagaan - BIACRE'


KERATIN. ANTIAGE AKTIF P
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 25127 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KERATIN. ANTIAGE AKTIF P

Sistem perlindungan untuk semua jenis rambut, boleh digunakan berulang kali sepanjang minggu. Sistem ini berdasarkan hydrolyzed keratin, mewujudkan halangan yang menghalang tindakan yang agresif dari ejen-ejen luar. Kolagen Hydrolysed menawarkan satu rintangan yang baik kepada kejutan mekanikal. Vitamin B6 dan B5 menggalakkan perolehan sel dengan memperbaiki keadaan Cucian rambut atau rapuh. Vitamin E melindungi rambut daripada dehidrasi yang disebabkan terutamanya oleh sinar UV. Protein Sutera meningkatkan combability. Penuaan dan prinsip antiradical ejen Glycoproteins. Leontopodium Alpinum cabutan (Certified organik) cabutan kapasiti dengan antiradical sifat-sifat ejen dan antioksidan.

Syampu anti pH 5.0/5.5 aktif
Bahan-bahan antipenuaan syampu meningkatkan tempur radikal. Menyuburkan dan melindungi rambut daripada serangan alam sekitar yang harian, yang memberi manfaat di.

AKTIF ANTI KERATIN pH 4.0/4.5
Pengukuhan dengan losyen Keratin dan kolagen ditambah kepada prinsip yang berfungsi dengan aktiviti antipenuaan. Menyuburkan dan melindungi rambut daripada serangan alam sekitar harian yang menggalakkan penuaan.

pakej: AKTIF KERATIN syampu 500 ml botol-PENUAAN-PENUAAN, aktif dalam 10 kotak 10 ml bebuli; KIT di rumah atau di jalan raya: botol 100 ml, keratin syampu aktif aktif-PENUAAN-PENUAAN 4 10 ml bebuli peti.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy