elenco Aziende - HOME PAGE -

KERATIN YANG LICIN
< BIOSHINE BACK

Rawatan - rambut penjagaan - BIOSHINE


KERATIN YANG LICIN
KERATIN YANG LICIN
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 91821 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KERATIN YANG LICIN
KERATIN YANG LICIN

K1-SYAMPU
Yang amat diperlukan untuk rambut frizzy dikira dan rosak rambut. Menyediakan rawatan rambut, rawatan TOPENG. Amat membersihkan kutikula menghapuskan sisa-sisa dan kekotoran yang mematuhi aci rambut. Terima kasih kepada keratin dan vitamin E 'regenerates' mengambil dan mencipta sebuah sheath pelindung batang rambut.
pembungkusan: tiub 250 ml.

K2-KERATIN TOPENG
Topeng dingin keratin dan vitamin e. Regenerates' meningkat dan mencipta sebuah sheath pelindung batang rambut jadi mempertahankan terhadap aggressions Luaran (fizikal dan kimia).
pembungkusan: tiub 250 ml.

K3-FRIZZ KRIM
Frizz krim adalah terima kasih kepada bahan-bahan aktif daripada bentuk dan badan secara semulajadi kerinting atau keriting rambut yang dikeriting. Ia juga boleh digunakan untuk menyelesaikan pengeringan ' meninggalkan rambut yang ditakrifkan. Basuh.
pembungkusan: tiub 150 ml.

K1 RAPI-SYAMPU
Pencuci dirumus dengan bahan berasaskan sebum 'keratin' Monoi Tahiti dan vitamin e. amat membersihkan kutikula menghapuskan sisa-sisa dan kekotoran yang mematuhi aci rambut. Kerana dengan pH alkali (pH = 8-8 ' 3) mampu membuka kutikula gentian rambut membolehkan penyerapan yang lebih besar dari bahan-bahan aktif yang terkandung dalam produk ini.
pembungkusan: botol 1000 ml dengan dispenser.

K2 TOPENG INTENSIF
Udara keratin topeng (pH 4-4 ' 5) ' Monoi minyak dan vitamin E; regenerates' meningkat dan mencipta sebuah sheath pelindung batang rambut. Produk untuk digunakan sebagai tambahan kepada K1 syampu rawatan intensif. Telah digubal untuk menyuburkan dan hydrate rambut.
pembungkusan: botol 1000 ml dengan dispenser.

K2h-FRIZZ
sepanjang hayat untuk keratin dan vitamin E
Serba boleh K2H:
• Kurang tahan cahaya SMOOTHING: prosedur mudah yang memungkinkan anda untuk memadam sayu dengan mereka dan menjadikan mereka lebih besar ' Crape.
• SENGIT MELICINKAN lebih tahan lama: dengan menggunakan plat terbentang rambut meninggalkannya lembut dan bersinar. Berlangsung sehingga 6 bulan.
pakej: 175 ml tiub.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy