elenco Aziende - HOME PAGE -

BOSSANOVA BOCCOLI
< CADIVEAU BACK

Rawatan - rambut penjagaan - CADIVEAU


BOSSANOVA BOCCOLI
untuk mencipta gelombang berahi dan keriting tanpa mengubah struktur rambut
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 91459 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BOSSANOVA BOCCOLI
untuk mencipta gelombang berahi dan keriting tanpa mengubah struktur rambut

rawatan eksklusif lencong rambut selepas syampu. Pemprosesan serta-merta dan gaya revolusioner. Ombak dan keriting yang digunakan adalah jelas dan dipertingkatkan oleh kecerahan menghapuskan keriting halus. Bebas daripada natrium lauryl sulfat, petrolatum, parabens dan pewarna tiruan, BOSSANOVA BOCCOLI tidak menyakitkan dan tidak mengubah struktur rambut. Antara bahan-bahan utama : Minyak pokok sawit Amazon dengan pelembab yang sangat baik dan kesan dingin yang meninggalkan rambut seperti sutera dan ringan manakala memberi makan mereka dan mendisiplinkan mereka. Rambut keriting di negeri anion atau bercas negatif, BOSSANOVA BOCCOLI menyediakan kationik Aktif (bercas positif) yang memihak kepada pembentukan spontan ombak dan keriting rambut ikal tanpa. Satu perkhidmatan yang boleh ditawarkan kepada semua wanita, sesuai untuk rambut lurus, ikal semula jadi, kerinting dan keriting tanpa bentuk. Pada tertakluk kepada meluruskan rambut, hasilnya tidak seperti yang disebut pada rambut lurus semula jadi.

SYAMPU BOSSANOVA
Bebas daripada natrium lauryl sulfat, perlahan-lahan membersihkan dan menghalang pembukaan kulit luar, memberikan kecerahan yang lebih besar dan memudahkan pembentukan keriting lembut.
pakej : 980 botol ml dengan

CONDITIONER BOSSANOVA
Caj positif formula membatalkan cas negatif hadir dalam rambut dan menyebabkan rambut ikal. Menutupkan kutikel menyebabkan rambut anda untuk mencerminkan lebih membentuk keluk perlu untuk mewujudkan gelombang dan keriting cahaya.
pakej : 980 botol ml dengan

GELOMBANG MAXI
Losyen kerja-kerja di atas prinsip yang sama BOSSANOVA CONDITIONER : membuat cas positif, menghidratkan dan menyuburkan rambut. Terpakai kepada bilas CONDITIONER.
Kontena : 200 ml semburan
Available Kit Penjagaan Rumah : kit untuk digunakan di rumah untuk melanjutkan tempoh rawatan dan meningkatkan kecerahan rambut dan menghapuskan wisel. Kit Penjagaan Rumah terdiri daripada saiz mini:
- BOSSANOVA SYAMPU dalam 250 ml
- BOSSANOVA CONDITIONER dalam 250 ml
- GELOMBANG MAXI dalam semburan botol 200 ml


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy