elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
< COLOR DESIGN BACK

Rawatan - rambut penjagaan - COLOR DESIGN


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
JATUH
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 82489 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
JATUH
garis rawatan

COLORDESIGN / HAIRDESIGN ditubuhkan mengikut pelbagai produk rambut yang dikomposisikan dengan berhati-hati dengan bahan-bahan mentah berkualiti tinggi, diperkaya dengan Ceramide A2 untuk mencegah, meringankan dan menghapuskan ketidaksempurnaan paling kerap rambut. Setiap produk adalah halus fragranced dan elegan dibungkus :. Syampu dalam moden Bersepuh bekas PE aluminized, cawan-cawan dalam elegan ast uccio telus, lengkap dengan lateks mata susu bagi permohonan

• LINE FALL MEMBANTU
MEMBANTU SHAMPOO ANTI
Ceramide A2 dan Keratin
Produk yang berkesan dan baik dan sesuai untuk semua jenis rambut. Formula yang tepat, kaya dengan bahan-bahan aktif dan halus, menjadikan ia sesuai untuk digunakan kerap. Vascularizing tindakannya amat berkesan dalam pencegahan keguguran rambut dan membantu menormalkan keseimbangan fisiologi kulit dan dengan itu menghidupkan semula rambut dan kulit kepala.
pakej :. 300 botol ml

• JATUH RAWATAN MEMBANTU

Kehilangan rambut boleh sementara atau kronik. Kes pertama, terutamanya disebabkan oleh metabolik atau masalah fizikal yang lain, seperti penggunaan berlebihan berus, pinggan, pengering tamparan atau bahan kimia, dalam kes kedua, ia adalah masalah terutamanya keturunan yang menimpakan 50% daripada penduduk lelaki. Penggunaan rawatan yg membantu dengan ceramide, terima kasih kepada sifat-sifat bahan-bahan aktif dan pembawa regenerasi, menggiatkan rawatan, menentang kesan fana jatuh dan mengurangkan orang-orang yang keadaan yang kronik.
Arahan untuk menggunakan selepas membasuh rambut anda dengan SHAMPOO ANTI MEMBANTU COLORDESIGN, dan sapukan dengan rambut lembap, mengedar kandungan satu yg membantu vial secara langsung pada kulit: membuat urutan yang lembut, biarkan selama beberapa minit dan teruskan dengan pengeringan.
pakej : 10 ml botol dalam pek 12 pcs.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy