elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
< COLOR DESIGN BACK

Rawatan - rambut penjagaan - COLOR DESIGN


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
PEMBINAAN SEMULA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 84136 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
PEMBINAAN SEMULA

• LINE PEMBINAAN SEMULA
Ceramide A2 dan Keratin
Menyediakan rambut rosak dan rapuh suplemen amino Struktur mampu untuk membina semula struktur semula jadi mereka, menggantikan juzuk hilang akibat rawatan teknikal intensif. Barisan produk digabungkan membolehkan anda untuk mendapatkan keputusan yang boleh dilihat dari permohonan pertama.

SYAMPU PEMBINAAN SEMULA
Bahan-bahan aktif tertentu produk ini, Keratin dan Ceramide A2, menyediakan asid amino baru struktur untuk rambut, menjadikan mereka serta-merta lembut, berkilat dan mudah untuk menyisirnya.
kotak : 300 botol ml.

PEMBINAAN SEMULA MASK
Ia adalah barisan produk yang paling aktif diperkaya dengan Keratin dan Ceramide A2. Selain pembinaan semula rambut yang rosak atau lemah, membuat rod banyak asid amino struktur dan mengerahkan sangat melembapkan dan emolien kedua-dua pada rambut dan kulit kepala. Pada akhir rawatan, rambut akan menjadi lembut dan seperti sutera.
kotak :. hos 200 dan 500 ml balang

MINYAK PEMBINAAN SEMULA
Ia adalah pembawa quintessential bahan aktif, restituitivi dan emolien. Ia melindungi kedua-dua kedua-dua rambut di kulit kepala, rambut tersebut mempunyai perlindungan yang sangat tinggi mandi matahari dan solarium, letakkan tindakan pelindung kulit kepala rawatan teknikal seperti mewarna dan kekal. Detangling besar, ditambah kepada krim pembinaan semula semakin hebat perlindungan dan pembinaan semula rambut.
kotak : 10 ml botol dalam pek 12 pcs. dan 300 botol ml.

Mousse Bran menyuburkan dan melembapkan
Dengan kandungan protein yang tinggi dedak semula jadi, melembapkan dan menyegarkan semula rambut yang dirawat. Ia juga boleh ditambah kepada campuran untuk pewarna atau kekal, untuk melindungi rambut anda dan menjadikan ia lembut dan lembut manakala pemproses. Ia dirumuskan untuk minum dan menguraikan rambut, bekerja sebagai cuti dalam penyaman melindungi rambut dengan protein itu.
kotak : 250 botol ml .


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy