elenco Aziende - HOME PAGE -

TECH SEMULAJADI: TENAGA
< DAVINES BACK

Rawatan - rambut penjagaan - DAVINES


TECH SEMULAJADI: TENAGA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 92143 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TECH SEMULAJADI: TENAGA

untuk kulit dan rapuh rambut terdedah kepada jatuh dan rawatan pencegahan pelbagai bentuk alopecia
TENAGA dalam keluarga FORMÓBILE telah diperkaya dengan Tukang tenaga Complex, kuat kompleks dapat bertindak pada tahap dua: baki pada permukaan kulit kepala dan mengembalikan ia kepada keadaan optimum terima-kasih kepada aktiviti vitamin B3 yang mengawal pengeluaran sebum, memberi penghidratan yang betul. Pada akar peringkat, terima kasih kepada aktif ekstrak teh hijau, menyekat mikro-keradangan. TENAGA formulasi syampu, gel dan tonik Pemekatan juga dicirikan oleh penumpuan bahan-bahan aktif yang terdiri daripada kafein multifunction, digabungkan dengan sirtuins dan beta glucans. Kafein merangsang metabolisme sel pada kulit kepala, menyebelahi pengoksigenan tisu. Beta glucans meningkatkan sistem imuniti, manakala sirtuins, juga dikenali sebagai 'panjang umur', protein yang dimainkan untuk berkesan antioksida dan anti penuaan, toning dan mengukuhkan kulit kepala.

SYAMPU BERTENAGA
Pembersih lembut yang merangsang peredaran mikro kulit.
pembungkusan: sebotol 250 ml.

SUPERACTIVE BERMUSIM YANG BERTENAGA
Losyen mengembalikan tenaga untuk mengatasi kejatuhan akibat tekanan dan faktor cuaca, juga berkesan sebagai rawatan pencegahan pada pesakit. Ia diperkaya dengan ekstrak Agastache Mexicana, boleh meneutralkan stres fizikal yang menyebabkan keradangan pada kulit kepala, sekali gus menyebabkan rambut gugur. Mengurangkan keguguran rambut dan meningkatkan ketumpatan dan kelantangan.
pembungkusan: 100 ml botol penetes dengan phials ml 6 pek 12 PCs.

BERTENAGA SUPERACTIVE
Merangsang serum untuk mengatasi kejatuhan disebabkan oleh faktor hormon. Diperkaya dengan India mung bean dan clover merah, yang aktif mampu berkomunikasi antara sel-sel untuk mengawal fungsi sel. Rambut tumbuh lebih sihat dan kuat, kulit kepala lebih tona dan dengan mengurangkan pengeluaran minyak. ENERGIZING SUPERACTIVE mengurangkan keguguran rambut, meningkatkan ketumpatan dan mengurangkan penghasilan hyper sebum.
pembungkusan: botol 100 ml dengan penetes.

BERTENAGA PEMEKATAN TONIK
Penebalan tonik untuk kulit dan rambut yang rapuh, prone jatuh. Rawatan ini dirumus untuk meningkatkan diameter gentian rambut, berkembang dari permohonan pertama. Juga meninggalkan rambut berkilat dan penuh badan tanpa berat.
pembungkusan: botol 100 ml dengan penetes.

GEL BERTENAGA
Merangsang peredaran mikro kulit. Sapukan pada tona-tona kulit dan rambut dan sedikit tetap dan juga mewujudkan kesan yang ringan. Berlakon dalam pencegahan kehilangan rambut, bermusim, memperlahankan proses jatuh, merangsang metabolisme dan memberikan kekuatan dan badan dengan rambut dan tertekan.
pembungkusan: tiub 150 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy