elenco Aziende - HOME PAGE -

TECH SEMULAJADI: REPLUMPING
< DAVINES BACK

Rawatan - rambut penjagaan - DAVINES


TECH SEMULAJADI: REPLUMPING
keanjalan dan pelembap kulit dan rambut
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 82291 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TECH SEMULAJADI: REPLUMPING
keanjalan dan pelembap kulit dan rambut

Syampu pH 5.5-REPLUMPING
keanjalan dan pelembap untuk semua jenis rambut dengan fitoceutici dari Plum

Tekstur krim yang mencipta buih full-bodied dan kaya. Perlahan-lahan membersih tanpa mengubah struktur rambut. Mengandungi fitoceutici yang diekstrak daripada mempelam yang kaya dengan antioksidan polyphenols dan flavonoid yang bertindak terhadap radikal oleh penuaan sel-sel yang bertindak balas dan dengan demikian melindungi organisma kami. , Mempelam juga kaya dengan vitamin A, vitamin B (B1, B2 dan PP , ) dan vitamin C (5 mg). Antara mineral ialah kalium , fosforus, magnesium dan kalsium. Surfactants yang ringan untuk perlahan-lahan membersih dan melembapkan , minyak pati petitgrain yang elasticizing menjalankan tindakan dan memampat.
pembungkusan: botol 250 dan 1000 ml.

DINGIN-REPLUMPING pH 4.0
keanjalan dan pelembap untuk semua jenis rambut dengan fitoceutici dari Plum

Dirumus untuk kemuliaan dan kebesaran , padat dan memberi keanjalan baru untuk setiap jenis rambut. Mengandungi fitoceutici yang diekstrak daripada mempelam yang kaya dengan antioksidan polyphenols dan flavonoid yang bertindak terhadap radikal oleh penuaan sel-sel yang bertindak balas dan dengan demikian melindungi organisma kami. , Mempelam juga kaya dengan vitamin A, vitamin B (B1, B2 dan PP , ) dan vitamin C (5 mg). Antara mineral ialah kalium , fosforus, magnesium dan kalsium.
pakej: tiub botol 1000 ml 150 ml , , 12 ml peket.

SUPERACTIVE-REPLUMPING Tukang PENGISI pH 5.0
serum plumping dan memampatkan dengan asid hyaluronic

Dihasilkan oleh kesan kosmetik yang kukuh. Rawatan ini profesional hanya di laksana , kehadapan , padat, antarabangsa dan kompak Tukang struktur. Membolehkan rambut untuk mengekalkan lipatan yang lebih lama. Rawatan yang berlangsung 6-8 syampu. Mengandungi asid hyaluronic molekul yang dibentuk oleh dua gula yang dapat menjamin penghidratan yang kukuh dan perlindungan daripada tekanan.
arahan-arahan untuk penggunaan: selepas anda menggunakan syampu dan PENDINGIN DAB REPLUMPING REPLUMPING , jika perlu, off rambut anda dan meneruskan permohonan Tukang PENGISI profesional (kira-kira 25 g untuk Ketua seluruh). Biarkan untuk 10 minit kemudian bilas. Teruskan dengan penggayaan. PENGISI rambut juga boleh digunakan di bawah sumber haba lembap , untuk mengurangkan kepada 5 minit kelajuan pengatup.
pembungkusan: botol 1000 ml.

SUPERACTIVE REPLUMPING rambut PENGISI-pH 7.2
plumping dan memampatkan cecair dengan asid hyaluronic

Adalah cuti pada kesan kosmetik yang kuat. Ini padat no-bilas rawatan , nada dan penggiat struktur rambut. Membolehkan lipatan untuk tahan lebih lama dan mempunyai kesan lembapan yang cemerlang. Mengandungi asid hyaluronic molekul yang dibentuk oleh dua gula yang dapat menjamin penghidratan yang kukuh dan perlindungan daripada tekanan.
arahan-arahan untuk penggunaan: selepas anda menggunakan syampu dan PENDINGIN DAB REPLUMPING REPLUMPING , jika perlu, off rambut anda dan meneruskan pengisi spray rambut (kira-kira 3 g untuk Ketua seluruh). Basuh. Teruskan dengan penggayaan.
pemprosesan: flacon vaporizer tiada gas dari 100 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy