elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA MINYAK PENTING
< DEMERAL BACK

Rawatan - rambut penjagaan - DEMERAL


PHYSIA MINYAK PENTING
PHYSIA kebaikan minyak pati
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 84860 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA MINYAK PENTING
PHYSIA kebaikan minyak pati

PHYSIA talian ini ditubuhkan pada tahun 2004 dengan niat untuk menggalakkan cara baru untuk hamil produk untuk kegunaan tricologico profesional. Semangat dan bantuan yang amat diperlukan pengetahuan saintifik maju telah membawa kepada apa yang bagi kebanyakan adalah masih tidak dapat dihubungi : produk berkualiti yang didapati akarnya dalam menghormati dan penggunaan sedar bahan-bahan mentah yang bersifat sentiasa memberikan kita. Kualiti yang telah menolak DEMERAL untuk merawat kemunculan PHYSIAsebagai satu penghormatan kepada bertaraf tinggi yang berhak pakaian sekurang-kurangnya sebagai berharga kerana ia mengandungidiperbuat daripada bahan kitar semula dan serasi alam.

NO ALCOHOL. NO SLS. NO SLES
Etil alkoholSodium Laureth Sulphate (SLES) dan Sodium Lauryl Sulphate (SLS) adalah bahan yang agresif untuk kulit kerana mereka mengubah pH fisiologi biasa menjadikan kulit pasti bersihtetapi keringdilucutkan pertahanan semula jadi mereka dan tidak berdaya terhadap pencerobohan ejen luar. Kesan-kesan lain dikaitkan dengan bahan-bahan ini adalah: kerengsaan mata dan kulitpenyembuhan luka lambatpencemaran badan kita dan alam sekitar. Semua produk di PHYSIA garismenghormati kesejahteraan badan kita dan alam sekitartidak menggunakan barang-barang ini tetapi menggunakan bahan pencuci bagi asal-usul semula jadi halus. Mengapa membersihkan tidak bermakna lebih banyak kerosakanterima kasih kepada penggunaan minyak pati.

MINYAK PENTING : APAKAH MEREKA
?Prinsip adalah aromatikkompleks semulajadi molekul disintesis oleh tumbuh-tumbuhan menggunakan tenaga solar dan masa kini dalam bentuk titisan kecil dalam daundalam kelopak bungadalam kulit buahdalam resindalam kayu. Bahan-bahan semulajadi yang sangat kuatdengan penembusan yang tinggi dan kesan dengan mudah boleh disahkanMINYAK PENTING mengandungi di dalamnya aktif yang pada keseluruhan tenaga daripada cahaya matahari dan proses pembaharuan. Kesukaran pemprosesan dan jumlah besar bahan tumbuhan diperlukan (berfikir bahawa untuk mendapatkan setitik mawar minyak pati ia mengambil tiga puluh bunga)menjadikan minyak sayuran emas berharga yangselama berabad-abadsifat terus memberikan kita. Dengan memanfaatkan ciri-ciri MINYAK PENTINGtalian PHYSIA telah memberi tumpuan kepada beberapa langkah khusus yang setiap daripada mereka mempunyai : tenagadetoksifikasianti -kelemumurmenormalkanmenenangkan. Untuk digunakan di rumah atau di sebuah institusi.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy