elenco Aziende - HOME PAGE -

ARGABETA DIKSON SEHINGGA RAMBUT BERWARNA
< DIKSON BACK

Rawatan - rambut penjagaan - DIKSON


ARGABETA DIKSON SEHINGGA RAMBUT BERWARNA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 27489 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ARGABETA DIKSON SEHINGGA RAMBUT BERWARNA

Pilihan bahan-bahan aktif semulajadi dan Cari bahan-bahan tertentu akan encased BERWARNA dan produk-produk ARGABETA rambut dirawat sehingga. Gabungan sinergi antara keratin dan asid hyaluronic bertindak jauh ke dalam struktur rambut yang melindungi dan menjana semula mereka berwarna dan dirawat walaupun ia memberikan kesegaran dan kebijaksanaan pantulan warna. Kuat sifat khusus mereka, ekstrak Poppy merah dan minyak bunga kamelia dan Argan mengukuhkan lagi berkhasiat rambut warna dan kosmetik tindakan, disokong oleh kekayaan dan kenyang tekstur setiap resipi yang hasil daripada Uji Kaji dan penyelidikan berterusan, melengkapkan keputusan yang dijanjikan. ARGABETA menyediakan rawatan untuk dirawat warna rambut dan dianggap terdiri daripada:
ARGABETA SYAMPU SEHINGGA
Dengan keratin, asid hyaluronic, ekstrak Poppy merah, minyak bunga kamelia dan minyak Argan, dicirikan oleh tekstur yang kaya dan berkrim untuk tindakan berkesan ultra pada rambut berwarna. Dari segi campuran rambut keratin dan regenerates, asid hyaluronic melembapkan dan melindungi dari penuaan, manakala tindakan sinergi ekstrak Poppy merah dan minyak Argan Camelia memanjangkan keindahan warna dan kebijaksanaan refleks.
pakej: botol 500 ml dan 250.
ARGABETA SEHINGGA TOPENG
Dengan keratin, asid hyaluronic, Poppy merah cabutan, minyak bunga kamelia dan minyak Argan. Terima kasih kepada tekstur yang padat dan berkrim, adalah sebaik-baiknya sesuai untuk keadaan rambut berwarna, mengekalkan kecemerlangan dan menjadikan mereka lembut dan full-bodied. Dari segi campuran rambut keratin dan regenerates, asid hyaluronic melembapkan dan melindungi dari penuaan, manakala tindakan sinergi ekstrak Poppy merah dan minyak Argan Camelia memanjangkan keindahan warna dan kebijaksanaan refleks.
pembungkusan: 500 ml dan 250 tiub.
ARGABETA MINYAK NAIK
Dengan ekstrak Poppy merah, minyak bunga kamelia, minyak Argan dan penapis UV, adalah untuk minyak kaya, padat, mengandungi tekstur, ideal untuk dirawat warna rambut dan dirawat. Kebijaksanaan refleksi tahan lama, warna kekal utuh dan kesan perumahan campuran yang diekstrak daripada poppy merah, minyak bunga kamelia dan Argan memastikan perlindungan dan kelembutan tanpa Gris.
pembungkusan: semburan 100 ml botol gas tiada.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy