elenco Aziende - HOME PAGE -

ARGABETA DIKSON SEHINGGA RAMBUT HALUS
< DIKSON BACK

Rawatan - rambut penjagaan - DIKSON


ARGABETA DIKSON SEHINGGA RAMBUT HALUS
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 28811 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ARGABETA DIKSON SEHINGGA RAMBUT HALUS

Produk-produk yang halus adalah rahsia vaporous kesan ARGABETA berbaris untuk rambut HALUS tanpa KELANTANGAN. Dengan menggabungkan selulosa serbuk dan sifat-sifat yang bermanfaat minyak pati oren manis dan minyak Argan, hujung rambut akan volumizzati daripada serat dari akar ke hujung. Serbuk selulosa, dalam hubungan dengan air, meningkatkan jumlah dan rehatkan pada rambut, meningkatkan ketumpatan gentian rambut kelihatan memperbaiki tekstur. Kelantangan telah disatukan terima kasih kering dan menjamin denda rambut tanpa tindakan Pemekatan dan volumizing kelantangan. Minyak pati oren manis dan Argan minyak melindungi tekstur rambut, membuat mereka tekstur Kasut kecemerlangan luar biasa dan kelembutan impalpable, manakala Formula percuma Sls dan ultra ringan lengkap kesempurnaan rawatan ARGABETA sehingga menjadikannya sekutu tidak ternilai keindahan rambut halus tanpa kelantangan.

ARGABETA SYAMPU SEHINGGA
Tepung selulosa, minyak pati oren manis dan minyak Argan, dicirikan oleh yang sempurna Alchemy manis oren minyak pati, minyak Argan dan tepung selulosa, tersentuh kenaikan air yang dalam isipadu dan ketumpatan gentian rambut. ARGABETA sehingga syampu HALUS rambut sangat ideal untuk membersihkan rambut halus dan kekurangan dalam kelantangan, menjalankan satu inspessente tindakan dan menyegarkan dan mendedahkan sebuah kecemerlangan luar biasa.
pakej: botol 500 ml dan 250.

ARGABETA DINGIN SEHINGGA
Selulosa serbuk, minyak pati oren manis dan minyak Argan. Ia disifatkan oleh tekstur yang ringan, licin dan berkrim, sempurna untuk udara, daging keluar dan menebal rambut nipis dan tanpa badan. Serbuk selulosa, yang, dalam hubungan dengan air, meningkatkan isipadu dan ketumpatan gentian rambut, dengan minyak pati oren manis dan minyak Argan meningkatkan jelas dan menyentuh tekstur rambut dan biarkan mereka bersinar dari gloss.
pakej: botol 500 ml dan 250.

SEMBURAN VOLUMISING ARGABETA SEHINGGA
Selulosa serbuk, minyak pati oren manis dan minyak Argan. Dengan rambut yang menjadi luas dan bertekstur terima kasih kepada tindakan sinergi selulosa serbuk, minyak pati oren manis dan Argan minyak. ARGABETA sehingga VOLUMIZING semburan tidak berat seragam keseragaman dan ultra vaporization nipis yang ambil bersinar rambut tanpa kelantangan. Tanpa bilas.
pakej: botol 150 ml


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy