elenco Aziende - HOME PAGE -

STAMIKER
< DIKSON BACK

Rawatan - rambut penjagaan - DIKSON


STAMIKER
sel stem tumbuhan, keratin dan Lupin putih
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 113523 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

STAMIKER
sel stem tumbuhan, keratin dan Lupin putih

• pembaikan
• penjanaan semula
• Pencegahan kerugian terhadap alopecia

STAMIKER adalah baris baru revolusi rawatan SYSTEMCOIFFEUR. Diperkaya dengan sel stem dan Keratin, opera untuk pembaikan dan pertumbuhan semula rambut. Kehadiran putih Lupin ekstrak juga memainkan satu tindakan sampingan terhadap keguguran rambut.
Dengan gentian STAMIKER bertetulang dalam struktur dan batang ketahanan semula jadi keindahan rambut; kulit mendapat semula baki hydrolipidic yang sempurna dan yang lengkap kesejahteraan; keguguran rambut berlawanan.
Aset BERPRESTASI tinggi:
• SEL STEM yang mengaktifkan semula kira-kira hydrolipidic kulit dan rambut dari akar Janakan semula. Yang digunakan dalam talian STAMIKER berasal dari Syringa Vulgaris, dikenali sebagai LILACS atau serenella. Proses Bioteknologi tertentu petikan dari dalam vitro budaya-sel stem, Verbascoside, bahan aktif yang tulen dengan tindakan antioksidan yang tinggi (4 kali dalam vitamin C) dan penuaan.
• Keratin yang membaiki dan rebuilds batang dari gentian tersebut dan penuh; Keratin, juzuk utama rambut adalah protein yang terdiri daripada satu polypeptide panjang di struktur berlingkar, yang mengandungi asid amino, vitamin dan unsur surih yang menembusi di dalam cuticles tersebut, membina semula rambut dan Ketatkan pada batang.
• Petikan dari LUPIN putih, ANAGELINE®, bahan yang dipatenkan tekstur dan daging keluar struktur, sokongan mencegah keguguran rambut. Menawarkan proses disebabkan kitaran rambut dan mengurangkan kesan alopecia, dengan demonstrasi percubaan-percubaan klinikal.


NEWGEN SYAMPU
Antiage menjana semula dan membaiki syampu menyediakan tindakan sinergi yang sel stem dan keratin.
pembungkusan: botol 250 dan 1000 ml.

TOPENG NEWGEN
dengan menanam sel stem dan keratin
Topeng yang sesuai untuk rambut rosak, rapuh dan miskin, perbuatan yang mempunyai sinergi dengan rambut jumlah membaiki syampu NEWGEN STAMIKER. Mengubah permukaan licin dan kedudukan perkara.
pembungkusan: 500 ml. 250 astucciati dari kapal-kapal dan

DALAM RAWATAN
Rawatan intensif regenerasi

Ditandakan untuk dirawat dan warna rambut yang lemah dan rapuh. Tindakan pada kulit kepala dan rambut jumlah penjanaan semula dan pembinaan semula yang lengkap: kulit kepala terhidrat dan disuburkan; keseimbangan lipid semula; akar yang kukuh dan penting; serat yang dipelihara dan lebih padat dan tebal kapilari struktur; bertenaga dalam aspek pencegahan kejatuhan.
pakej: bebuli 20 ml di kotak 6.

SENTUHAN AKHIR
serum Sentuhan terakhir penambah
Selesai dan mengekalkan keputusan rawatan STAMIKER NEWGEN MENDALAM. Selain itu sel stem dan keratin, formula yang diperkaya dengan panthenol (provitamin B5), menekankan yang bertindak dengan jelas memperbaiki penampilan rambut, rambut rosak dan rapuh. Tukang Kasut dengan cahaya, berkilau lembut dan mengalir, lagi sihat dan nafas baru.
pembungkusan: kotak hadiah botol dari 100 ml.

SENTUHAN DENSIFYNG
densifying penambah serum

Densifying untuk rambut asli dan tujuan yang memerlukan tetulang jisim kapilari dan kesan yang densifying. Diperkaya dengan sel stem dan keratin, mengisi keluar batang, texturizzandoli rambut dari akar ke hujung.
pembungkusan: kotak hadiah botol dari 100 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy