elenco Aziende - HOME PAGE -

ÈQUILUX
< ELEGY BACK

Rawatan - rambut penjagaan - ELEGY


ÈQUILUX
dengan kepekatan tinggi ekstrak botani
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 101502 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ÈQUILUX
dengan kepekatan tinggi ekstrak botani

ÈQUILUX mengandungi kepekatan tertinggi ekstrak botani yang Elegy pernah mengandung. Dia sentiasa mahu mendapatkan yang terbaik produk dan hanya selepas penyelidikan yang mendalam ia adalah mungkin untuk benar-benar mengambil kesempatan daripada ekstrak semula jadi yang banyak begitu banyak untuk menentukan mewah.

PERDANA
Ia adalah phyto -komposit untuk pembersihan mendalam dan permukaan dermis. Memaksimumkan hasil rawatan berikutan tindakan mengaktifkan syampu mendalam dan rawatan. Sangat sesuai di hadapan seborrhea, hiperhidrosis, kelemumur dan jatuh.
arahan penggunaan :. memohon daripada 5 kepada 10 ml pada dermis, mengedar sama rata dan kulit urut juga, tunggu PERDANA bertindak sekurang-kurangnya 3 minit dan kemudian meneruskan dengan rawatan yang dikehendaki
pakej :. 150 ml kaca

TEA TENAGA
polyvalent, regenerasi,
Untuk semua jenis rambut, sesuai untuk kegunaan harian. Ia membantu untuk membersihkan rambut dan kulit kepala daripada kekotoran, meningkatkan kecerahan dan kelantangan, memberi kesegaran dan tenaga ke kulit kepala. Diformulakan dengan kepekatan tinggi ekstrak botani Tea Tree Minyak, Minyak Jojoba, Aloe Vera dan Peppermint.
arahan penggunaan : Sapukan sejumlah kecil, meningkatkan ia seperti yang diperlukan. Urut perlahan-lahan, meninggalkan selama dua minit dan bilas. Mengulangi proses tersebut.
pakej : botol 50, 250, 1,000 ml dan eko- pek 5 L.

BASUH lembut
pembersihan lembut, menenangkan,
Sesuai untuk kulit sensitif dan anak-anak anda. Sesuai untuk kegunaan harian, ia membantu untuk membersihkan rambut dan kulit kepala daripada kekotoran, meningkatkan kecerahan dan semula jadi. Menghormati kulit kepala yang mencipta keadaan yang optimum untuk pertumbuhan rambut yang semulajadi. Produk dengan kepekatan yang tinggi ekstrak botani Protein Susu dan Aloe Barbadensins.
arahan penggunaan : Sapukan sejumlah kecil produk, urut perlahan-lahan, biarkan selama dua minit dan kemudian bilas. Ulangi.
pakej : botol 50, 250, 1,000 ml dan eko- pek 5 L.

bilberry -UP
dengan ekstrak blueberry, kolagen dihidrolisiskan dan lidah barbadensins
Sesuai untuk kulit sensitif seperti itu kanak-kanak, sesuai untuk digunakan setiap hari, menyumbang, bersama-sama dengan produk lain dalam baris, memperoleh kesan volumizing dan regenerasi teliti membersihkan kulit kepala tanpa menyerang ia.
arahan penggunaan : Sapukan sejumlah kecil produk, urut perlahan-lahan, biarkan selama dua minit dan kemudian bilas. Ulangi.
pakej : botol 50, 250, 1,000 ml dan eko- pek 5 L.

SILK TERAPI
polyvalent, dingin,
Papar kepada memberi kelantangan, bersinar dan badan. Perlindungan yang tinggi daripada sinaran UV, pengering rambut dan pinggan.
Sesuai untuk kegunaan harian, yang ditandakan untuk memperkayakan rambut yang lemah disebabkan oleh kabut tindakan oksida. Baik untuk semua jenis rambut, tindakan adalah berdasarkan kepada kepekatan yang tinggi ekstrak botani dan protein sutera di samping KRC (Aduan Keratin Complex).
Arahan untuk menggunakan: Sapukan secara merata melalui rambut anda sebagai Vaporizing diperlukan. Di mana batang yang menunjukkan kesedaran yang lebih tinggi adalah disyorkan untuk menyisirnya dan semburan beberapa kali. Jangan bilas. Kemudian teruskan dengan perkhidmatan yang berikutnya atau berkedut dengan produk gaya yang sesuai.
pakej : botol semburan 50 dan 125 ml, eko- pek 5 L.

lembut
Lembut CONDITIONER adalah satu rawatan intensif penghidratan dan pengimbangan semula bon yang membentuk ia. Pelbagai kaya dengan ekstrak botani dan dipertingkatkan dengan KRC (Aduan Keratin Complex), direka untuk meningkatkan sifat lunak dan berselerak rambut.
Arahan untuk menggunakan: Sapukan secara merata ke seluruh panjang, tiap- mana kehadiran keliangan adalah lebih besar. Kelajuan shutter boleh berubah-ubah dari 5 hingga 15 minit bergantung kepada keamatan hasilnya menyenangkan.
pakej : botol 50, 250, 1,000 ml dan eko- pek 5 L.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy