elenco Aziende - HOME PAGE -

RAWATAN KHAS
< EMMEDICIOTTO BACK

Rawatan - rambut penjagaan - EMMEDICIOTTO


RAWATAN KHAS
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 100503 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

RAWATAN KHAS

HYDRATING MASK EXTRA 15 masker pelembap ultra
15 EXTRA HYDRATING MASK direka untuk memberikan 15 minit kesihatan penutup memberikan fleksibiliti dan penghidratan untuk rambut. Wangiannya tembikai tertentu dibalut dengan rasa kesejahteraan fizikal dan mental yang melampau, mewujudkan saat bersantai.
kaedah digunakan : 15 EXTRA HYDRATING MASK mesti digunakan pada rambut dibasuh dan disimpan di tempat selama 15 minit. Membolehkan 3 teknik pembinaan semula yang berbeza:. SOFT, dengan bantuan tuala panas, TETAP dengan bantuan pinggan dan foil, TEGUH dengan bantuan pinggan dan foil mengikut kaedah Emmediciotto yang
pakej :. tiub 250 ml dan 1000 ml botol

09 PENYELESAIAN LAMA
Kod kelonggaran untuk letih dan tertekan
Menilai semula pengalaman lama, Emmediciotto mencadangkan satu kaedah dan isyarat yang sesuai dengan masa sekarang. Menggunakan ekstrak bahan-bahan semula jadi yang menyediakan rambut untuk kehidupan kontemporari.
09 PENYELESAIAN LAMA adalah krim yang dibuat daripada bahan-bahan semula jadi dilucutkan agresif kimia : hasilnya adalah yang sangat manis, dengan kuasa besar pembinaan semula. Sejak rambut aplikasi pertama akan kelihatan lebih cerah dan elastik supaya mereka kelihatan lebih panjang.
kaedah digunakan : 09 PENYELESAIAN LAMA diedarkan lebih panjang keseluruhan rambut untuk membina semula struktur, kemudian memohon ia setiap minggu anda mendapat pencapaian yang hebat. Ideal untuk menunggu:. Menyapu krim menutupinya dengan topi mandi dan biarkan selama 20 minit di atas api
pakej :. 150 ml tiub

20 UNTUK kulit kepala RAWATAN
topeng untuk kulit - sebelum dan selepas
20 UNTUK RAWATAN kulit kepala adalah topeng penting untuk kulit. Ia adalah semburan yang membentuk sebuah filem yang tidak dapat dilihat pada kulit dan melindungi kulit kepala daripada kerengsaan menjadikannya segar dan terhidrat, pra ideal dan pasca warna. 20 UNTUK RAWATAN kulit kepala menggalakkan keseimbangan kerja-kerja teknikal dan mengembalikan keseimbangan semulajadi.
kaedah digunakan : sebelum rawatan (warna, kekal, dan lain-lain..) semburan dengan berhati-hati untuk melindungi kulit daripada iritasi dan selepas rawatan itu untuk memohon kepada rambut dibasuh dan biarkan selama 5 minit untuk menenangkan kerengsaan dan rehydrate kulit.
pakej :. botol kaca 100 ml


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy