elenco Aziende - HOME PAGE -

Doa-pembinaan semula
< EMSIBETH BACK

Rawatan - rambut penjagaan - EMSIBETH


DOA-PEMBINAAN SEMULA
Rawatan dalam pembinaan semula


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Doa-pembinaan semula
Rawatan dalam pembinaan semula

Berdasarkan konsep "seperti dengan seperti" serupa dengan serupa ' rawatan ini membolehkan anda untuk mengintegrasikan semula bahagian yang hilang daripada Keratin dan mengembalikan kecergasan semula jadi dan badan kepada rambut. Membina semula mewakili era baru pembinaan semula rambut dengan satu Keratin berkembang biomimetic bijak:
-pandai kerana ia menjalankan yang disasarkan untuk membaiki bidang gentian rambut rosak dan diturun taraf adalah menumpukan tindakan di mana anda memerlukannya tempahan.
-asid amino salah berturut-turut dengan sempurna biomimicry replika kerana yang hadir secara semulajadi dalam rambut.
Membina semula memberikan jumlah yang lebih besar dan badan untuk rambut anda bahawa ketahanan yang lebih membuat rambut lebih kuat ' digilap dan membersihkan.
Banjaran terdiri daripada Syampu penambah' Pembinaan semula dalam rawatan' Dingin perlindungan tanpa RINSING dan Penyelenggaraan intensif TOPENG.

MEMBINA SEMULA SYAMPU
Syampu tanpa sulfat dan parabens penambah
Ringan surfactants berasaskan dan powered by protein gandum Hydrolysed dan Keratin Quaternizzata Biomimicry' membersihkan perlahan-lahan kembali kekuatan dan kecergasan untuk rambut rosak atau dieksploitasi oleh rawatan kimia agresif. Menyediakan struktur rambut penerimaan unsur-unsur retreaders peringkat seterusnya.
pembungkusan: botol 200 dan 1000 ml.

MEMBINA SEMULA MELAYAN PEMBAIKAN MENDALAM
Rawatan dalam pembinaan semula
Formula inovatif berasaskan Panthenol Kationik polimer' saya dan Keratin Quaternizzata Biomimicry menjalankan yang disasarkan membaik pulih rosak dan diturun taraf bidang gentian rambut. Tukang pulih dengan serta-merta berkuat kuasa 'Bersinar' kelantangan dan kekuatan. Rawatan yang terdiri daripadapenguat 2A dan 2B REBUILDER.
pembungkusan: botol 50 ml.

MEMBINA SEMULA PARA PEMBURU ANJING LAUT
Tiada pendingin pelindung bilas

Formula khusus untuk fasa akhir pembinaan semula rawatan. Set retreaders bahan-bahan aktif dalam struktur rambut. Terima kasih kepada komposisi berdasarkan Keratin Quaternizzata Biomimicry' Ceramide A2' Aloe 'protein gandum Hydrolysed dan pelindung matahariadalah ultra ringan' melindungi rambut daripada tekanan haba kimia dan mekanikal ' menghidrasikan dan menggiat semula.
pembungkusan: botol 150 ml dispenser.

MEMBINA SEMULA TOPENG
topeng intensif

Menyihatkan dan restructures badan 'kembali konsisten' dan Kasut untuk rambut rosak, kering dan kusam. Minyak jojoba-berasaskan ' Aloe Vera dan Panthenol Keratin bijak Biomimicry' menguatkan dan melindungi rambut tanpa berat.
pembungkusan: tiub 150 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy