elenco Aziende - HOME PAGE -

TALIAN PELEMBAP HABA
< EMSIBETH BACK

Rawatan - rambut penjagaan - EMSIBETH


TALIAN PELEMBAP HABA
rawatan spa


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
TALIAN PELEMBAP HABA
rawatan spa

MUDTHERAPY kali ganda 0
Mengandungi haba air bersih dan micronized menyediakan tanah liat haba mineral dan unsur surih untuk remineralise dan menyahtoksin struktur rambut dan kulit kepala.
pakej: beg 40 ml.

SYAMPU PELEMBAP 1TH
Perlahan-lahan membersih dan melembapkan mendalam memberikan keselesaan untuk rambut kering dehidrasi dan tertekan, menjadikannya lembut ' bijak dan mudah untuk sikat. Ini juga sesuai untuk kegunaan yang kerap.
pembungkusan: 250 dan 1000 ml botol 75 '.

2HB CECAIR NUTRIEN
Ia mempunyai ultra-ditulenkan mengandungi terima-kasih kepada haba air softener dan diperkaya dengan pati Aloe Vera Panthenol dan vitamin C dan e. menyihatkan dan merangsang metabolisme rambut: syarat dan digilap mereka, menjadikan mereka mudah untuk sikat.
pakej: tiub 250 dan 1000 ml botol 75 '.

TOPENG PELEMBAP 2HB
Menggiatkan dan ketika kering rawatan spa sesuai untuk semua jenis rambut tanpa bilas. Topeng pelbagai fungsi berdasarkan Panthenol air Terma ' Aloe dan faktor pelembap yang mengeluarkan NMF kompleks semula jadi (Natural pelembab Factor). Kesan anti Frizz ' menyihatkan dan pembaikan menderma kepada sikat Kasut 'kedudukan' dan kelembutan. SLES & Paraben Free.
pakej: botol 150 ml.

HABA
Sumber Terme di Giunone (Caldiero-Verona) disahkan haba air mengalir dari Kementerian Kesihatan untuk rawatan kulit keabnormalan yang dashlet rawatan haba. Adalah air bioaktif yang meningkatkan keindahan rambut anda dan mengembalikan keseimbangan baru yang memberikan kesihatan dan kecergasan. Air Juno dan terima kasih kepada dan mineral surih hadir terhidrat ion di ' remineralizes dan restructures rambut tetapi juga mempunyai emollient yang menenangkan dan ketika kering kulit radang '. Warna air di Juno dengan Lumpur merangsang peredaran mikro yang menyebelahi penyingkiran toksin.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy