elenco Aziende - HOME PAGE -

PENTING
< EUGENE PERMA BACK

Rawatan - rambut penjagaan - EUGENE PERMA


PENTING
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 72518 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

PENTING

Eugene Perma penyelidik telah mengenal pasti berbagai-bagai sumber ketidakseimbangan rambut dan adat-istiadat yang rumit keindahan adat , untuk bertindak balas kepada keperluan-keperluan apa-apa jenis. Dengan ESSENTIEL Eugene Perma Professionnel yang
penyelidikan dalam Perkhidmatan kesegaran rambut dan menawarkan rawatan kepersisan tinggi dengan bahan-bahan aktif yang baru.
Kelebihan: setiap produk ini diilhamkan sebagai , mendesak pertama, untuk mendapatkan rawatan yang menembusi jauh ke dalam rambut atau gentian kulit kepala untuk memberi daripada tindakan bahan aktif , dalam menangani isu-isu khas secara mendalam dan memberi rasa penuh kesejahteraan. Semua produk dermatologically diuji.
ESSENTIEL rawatan menawarkan satu garis untuk keperluan setiap rambut atau kulit kepala , masing-masing dengan teknologi teras yang berbeza dan rujukan yang berbeza warna. Ia adalah milik kepada semua jenis rambut yang menunjuk NUTRIGENESSE sensitized dan sangat sensitized.

NUTRIGENESSE SYAMPU
rambut kering dan sensitized penjual terbaik di ESSENTIEL

Yang Ceramidik kompleks , Mimetic berasaskan ceramides, ambil lipid yang baki rambut dengan bekalan betul lipid yang penting. Pembaikan kerosakan lipid gentian konkrit , mencegah kerosakan rambut dan kemunculan kembali split berakhir. Rambut bersama-sama seluruh belia mereka. Diselesaikan dengan sempurna akan dijana semula dan tidak lagi dipengaruhi oleh episod , kekeringan, . Syampu yang menyihatkan dan penstrukturan gentian rambut adalah berkat kesan yang pelicinan kutikula bagi l, azione Ceramidik yang kompleks.
Hasil carian: suapan bermain dan Pimp gentian. Membantu untuk kemuliaan dan kebesaran rambut. Memberikan kelembutan dan kecerahan.
pemprosesan: flacon 250 dan 1000 ml.

MINYAK rawatan badan dan rambut
mesti berada dalam ESSENTIEL

Minyak rawatan adalah masa sebenar keseronokan untuk memberikan rambut dan seluruh tubuh. Adalah ritual mewah yang mengembalikan rambut gloss dan kelembutan yang melampau. Minyak yang mempunyai sifat-sifat yang luar biasa. Tekstur tidak berminyak mendedahkan semua rambut kecantikan dan menyuburkan mereka serat yang mendalam.
Hasil carian: menembusi serta-merta ke dalam rambut. Menguatkan dan menggiat semula. Menyuburkan secara mendalam.
pembungkusan: botol 100 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy