elenco Aziende - HOME PAGE -

FASA PENTING RAMBUT - GYM
< FAIPA BACK

Rawatan - rambut penjagaan - FAIPA


FASA PENTING RAMBUT - GYM
minyak pati
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 85129 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FASA PENTING RAMBUT - GYM
minyak pati

terhadap kehilangan rambut
Seluruh barisan produk RAMBUT - GYM telah dirumus khas dan direka untuk menentang bersungguh-sungguh dan berkesan keguguran rambut dan merangsang kuat pengukuhan dan pertumbuhan semula. Barisan GYM The RAMBUT dibuat dari minyak pati Eucalyptus dan Cinnamon, perangsang kuat kulit kepala dan rambut yang meningkatkan peredaran mikro periferal sekitar mentol rambut dan juga mempunyai menenangkan yang luar biasa. Minyak pati yang berkaitan dengan creatine monohydrate, yang dikenali asid amino semula jadi yang penting dalam pembaharuan sel dan metabolisme tenaga. Ini asid amino membantu untuk memperkayakan rambut, terutamanya yang rosak oleh tindakan gabungan yang pengering rambut dan sikat. Akhirnya, rangkaian penuh jatuh amat kaya dengan phyto -kompleks sintetik asli yang banyak Vitamin, Kalsium, Zink dan Sulfopeptidi, semua yang membantu untuk menyusun semula dan menguatkan rambut yang rapuh dan rosak secara mendalam, membuat rambut lebih tahan lama, berkilat dan penuh dengan badan.

PRA- RAWATAN LOTION PENDAHULUAN
Mengimbangi pH epidermis ditunjukkan untuk membersihkan kulit kepala dan capelli.Elimina sisa lebihan dan mengelupas berlebihan. Terutamanya yang kaya dengan minyak pati, dan arginina asid Glycolic, melegakan dan disintossicante.Usare sebelum apa-apa rawatan.
pakej : tidak semburan gas botol 250 ml

SYAMPU RAMBUT - tenaga
Yang pembersih semulajadi dan halus berasal daripada gula digunakan, tidak agresif, ia membenarkan anda untuk membersihkan tanpa melemahkan rambut sudah rosak.
kotak : botol 250 dan 500 ml

LOTION RAMBUT INTENSIF - tenaga intensif
Losyen yang direka khusus untuk rawatan kejutan yang amat berkesan. Losyen adalah campuran minyak pati Eucalyptus dan Cinnamon untuk kesan yang menyegarkan serta-merta dan berkuasa.
kotak : 10 ml botol dalam sekotak 6 pcs

PENYELENGGARAAN RAMBUT LOTION - tenaga penyelenggaraan
Botol yang dirumuskan untuk menyiapkan garis untuk memberikan rawatan yang komprehensif yang counteracts kehilangan rambut.
kotak : 10 ml botol dalam sekotak 12 pcs


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy