elenco Aziende - HOME PAGE -

EVOLUSI REBUILDER
< HALONIS BACK

Rawatan - rambut penjagaan - HALONIS


EVOLUSI REBUILDER
EVOLUSI DALAM PEMULIHAN RAMBUT
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 33906 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

EVOLUSI REBUILDER
EVOLUSI DALAM PEMULIHAN RAMBUT

• badan yang lebih banyak dan lebih banyak isipadu
• kesan serta-merta
• sepanjang hayat

EVOLUSI REBUILDER adalah rawatan yang digunakan untuk memberi cahaya baru kepada rambut. Dia segera dipanggil "Botox untuk rambut", tetapi sebenarnya' rawatan berkenaan mengandungi, antara lain-lain bahan-bahan toksin ini. Direka untuk rawatan Cucian rambut rapuh dan rosak, dengan ramuan aktif khusus dengan anti-penuaan dan epidura' boleh bertindak ke atas struktur rambut melalui tindakan-tindakan sinergi daripada bahan-bahan:
Ikatan - ceramides dan pemulihan tindakan;
keratin lebih keanjalan dan daya tahan;
-kolagen yang kering tindakan;
-hyaluronic asid untuk memberikan nada dan semangat kepada rambut;
-Pistachio minyak dengan kuat anti-penuaan harta.
Campuran ini menjadikannya mudah untuk mencari perpaduan skala bagi seorang tukang cetak berkilat dan skuter CVT dengan badan penuh, serta-merta "kuasa".

• TEKNIKAL RAWATAN DI SALON
Syampu asas pH 9

Merangka asas pH (pH 9) membantu untuk membuka skala rambut untuk memudahkan penyerapan rawatan berikutnya (Losyen kesan Botox); kaya dengan prinsip-prinsip yang aktif membantu membawa kekuatan dan tekstur rambut.
LOSYEN KESAN BOTOX
Kaya losyen khusus daripada bahan-bahan aktif dengan penstrukturan semula yang tinggi dan menjana semula tindakan, tindakan sinergi yang mencipta kesan ke atas rambut Botox: ia membawa kepada batang, kecerahan dan kelancaran; rambut kelihatan lebih full-bodied dan padu keseluruhan.
Kaedah penggunaan kit:
-BASUH RAMBUT ANDA DENGAN SYAMPU;
-MENYEDIAKAN kesan secara LOSYEN: Pastikan losyen di dalam flacon ini adalah telus dan cecair kerana produk cenderung menjadi kenyataan pada suhu di bawah-15° C; dalam kes ini, melibatkan phial tersebut selama beberapa minit dalam semangkuk air suam sehingga lengkap pembubaran Kristal, maka teruskan seperti berikut:
• Bagi rambut panjang: mengambil dengan dispenser Khas 10 ml produk LOSYEN kesan BOTOX dan menggabungkan mereka dalam 30 ml air. ADUN rata.
• Untuk rambut pendek: penyediaan yang sama tetapi dengan 15 ml air dan 5 ml produk LOSYEN kesan BOTOX. PENGGUNAAN LOSYEN kesan BOTOX (disediakan seperti yang dijelaskan di atas). Bahagikan rambut kepada 4 bahagian dan memohon produk dengan berus pada helai 3 cm. Biarkan selama 15 minit. Anda boleh mempergiatkan tindakan dengan menggunakan haba (lampu, pengering rambut).
Basuh segera dengan air sejuk. Ke pengeringan dengan pengering rambut dan berus. Pas plat seperti berikut: 180° - 210° halus rambut untuk rambut yang besar.
pakej: -asas pH syampu botol dari 9 500 ml.
-Losyen dispenser secara vial berkuatkuasa dari 50 ml.

• PENYELENGGARAAN RAWATAN
SYAMPU PENYELENGGARAAN

Syampu yang dirumus dengan keratin dan asid hyaluronic membantu agar lebih berkhasiat dan pemulihan rawatan dilakukan di Papar; melaksanakan amal baik dan kelembapan udara mengekalkan rambut dan Sutera dan berkilat.
MENGEKALKAN TOPENG (pH 4)
Emulsi lembut dan licin anti Frizz dingin dan tindakan; pH yang rendah memberikan tindakan reacidifying yang sesuai untuk melengkapkan dan mengekalkan perpaduan antara skala dengan mengekalkan lagi kesan rawatan di Salon.
pakej: -penyelenggaraan syampu botol 250 ml;
Menghalang topeng 200 ml balang.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy