elenco Aziende - HOME PAGE -

TERAPI MIRACL
< HALONIS BACK

Rawatan - rambut penjagaan - HALONIS


TERAPI MIRACL
KERATIN PEMBAIKAN SISTEM
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 78310 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TERAPI MIRACL
KERATIN PEMBAIKAN SISTEM

penstrukturan semula brasiliana sifar keratin rawatan dengan minyak Argan
SYAMPU PEMBAIKAN KERATIN
Syampu dengan Detangling, penggilap penstrukturan semula tindakan dan penyusunan semula serta-merta; dirumus dengan campuran surfactants lembut dan kulit mesra, perlahan-lahan membersihkan rambut tanpa ia habis halangan hydrolipidic; meninggalkan rambut lembut, berkilat dan lembut., Mengandungi tindakan pemulihan Keratin hydrolyzed, minyak Argan sangat menyuburkan dan penstrukturan semula anti-penuaan dan derivatif Limnanthes Alba quaternised udara dan tindakan perlindungan. Senaman udara dan penggilap tindakan sengit. Produk yang diperkayakan dengan asid Hyaluronic pengisi-tindakan anti-penuaan dan Allantoin untuk menenangkan anti merengsa.
pembungkusan: botol 250 ml.

Tindakan segera LOSYEN KERATIN pembaikan
Mengenakan kesan kesannya terhadap hubungan dengan air (membentuk buih lembut); udara kutikula Tukang skala riallineandone dan bimbingan secara mendalam. Dengan minyak Hydrolysed Keratin Argan Limnanthes Alba.
Pek: 10 ml bebuli kotak dari 10 buah komputer peribadi.

PEMBAIKAN KERATIN RECONSTRUCTOR
semburan cuti di udara

Detangling tindakan 'penstrukturan semula dan penggilap segera' meninggalkan rambut lembut, berkilat dan lembut., Mengandungi tindakan pemulihan Keratin hydrolyzed 'Argan minyak untuk penstrukturan semula dan menjana khasiat kuasa anti-penuaan' dan derivatif Limnanthes Alba quaternised udara dan tindakan perlindungan.
pembungkusan: 125 ml spray botol.

TOPENG PEMBAIKAN KERATIN
topeng penstrukturan semula keratinous

Emulsi lembut dan licin Detangling tindakan, penstrukturan semula dan penggilap serta-merta; rebuilds dan meningkatkan struktur rambut. Tindakan anti Frizz. Meninggalkan rambut lembut, berkilat dan lembut., Mengandungi tindakan pemulihan Keratin hydrolyzed, minyak Argan dengan kuasa tinggi penstrukturan semula dan menyuburkan anti-penuaan adalah derivatif minyak dari Limnanthes Alba quaternised udara dan tindakan perlindungan. Ia juga diperkaya dengan minyak biji Rami yang dikenali dengan penstrukturan semula yang sangat tinggi dan penggilap hartanah.
pakej: balang 200 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy