elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOCORALL
< HANTESIS BACK

Rawatan - rambut penjagaan - HANTESIS


BIOCORALL
pembinaan semula rambut yang rosak , diperbuat daripada alga merah seperti karang
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 109643 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BIOCORALL
pembinaan semula rambut yang rosak , diperbuat daripada alga merah seperti karang
makmal penyelidikan dan pembangunan

Hantesis CORALL BIO- dilahirkan: satu barisan produk untuk pembinaan semula rambut kekal rosak oleh keadaan cuaca yang buruk, bahan-bahan seperti klorin atau terlalu agresif rawatan kimia, barangan pewarna dari mencerahkan super atau pelunturan.
BIO- CORALL, berdasarkan merah seperti karang Alga, Asid Keratin, provitamin B, Vitamin A dan E, menjalankan pembinaan semula yang secara langsung ke dalam rambut, di mana ia tidak dapat dibaiki rosak:. Dalam korteks
Yang merah seperti karang Alga kaya dengan bahan yang sangat melembapkan kulit dan rambut, dalam tisu adalah Asid Amino, Urea, Fruktosa dan Vitamin PP, yang memberi kekuatan rambut, kecergasan, bersinar dan kelembutan, membina semula mereka. Provitamin B menyuburkan rambut yang membuatnya lembut, licin dan berkilat seperti sutera.
Vitamin A dan E mempunyai anti -oksida melawan radikal bebas, tindakan mereka anti -penuaan kulit dan rambut menyimpan sihat dan bertenaga. Hydrolyzed Keratin, menjadi bahan yang sama dengan Keratin Asli, membawa khasiat, kelembutan, kekuatan dan bersinar untuk semua rambut.

K- CORAL SYAMPU
Alga Reef berasaskan K- SYAMPU KARANG, adalah syampu untuk jumlah pembinaan semula rambut yang rosak oleh rawatan kimia terlalu agresif. Kaya dengan asid amino keratin, Pro Vitamin B, Vitamin A dan E, menjalankan pembinaan semula kekal dan anti -oksida, mencegah penuaan kulit dan stem.
kaedah digunakan : Memohon jumlah yang diperlukan untuk rambut basah dan urut perlahan-lahan. Bilas dan ulangi jika perlu. Teruskan pemakaian Minyak Re - membina atau Coral.
pakej :. 250 botol ml

MINYAK SEMULA MEMBINA
MINYAK SEMULA MEMBINA adalah minyak yang kaya dengan vitamin, Alga Reef bahan dan anti -oksidan yang melawan radikal bebas dan mencegah penuaan daripada batang. Juga mengukuhkan struktur keratin rambut, memberi mereka kekuatan, badan dan daya hidup.
kaedah digunakan : selepas mencuci dengan K- Coral Syampu, mengedar
Panjang ILO SEMULA MEMBINA dan tips, perlahan-lahan mengurut kawasan yang akan dirawat. Biarkan selama 5-10 minit. Bilas dengan air suam.
pakej :. 150 botol ml

CORAL ALGA MASK
Rumpai Laut Reef, CORAL ALGA MASK adalah topeng berkhasiat untuk jumlah pembinaan semula rambut yang rosak oleh rawatan kimia terlalu agresif. Ia kaya dengan bahan-bahan yang berkaitan dengan keratin semula jadi, vitamin B, A dan E, yang membina semula struktur dalaman rambut dan mempunyai anti -oksida, mencegah penuaan kulit dan rambut.
kaedah digunakan : selepas mencuci dengan K- Coral, membuang air yang berlebihan dengan isap dengan tuala. Memohon jumlah yang diperlukan CORAL ALGA MASK, tutup dengan topi plastik dan sekali lagi dengan tuala. Biarkan rendam selama 5-10 minit. Bilas dengan air suam.
pakej :. 150 ml tiub

SILK DROPS
SILK DROPS adalah penyaman kompleks, berkhasiat, mencerahkan dan yg membantu, berguna dalam pencegahan bercabang.
kaedah digunakan : Mengedarkan 2-3 titis produk ke hujung jari dan memohon kepada panjang dan berakhir. Gunakan pada rambut yang basah atau kering.
pakej :. 30 ml botol dispenser

SHINING MIST
SHINING MIST adalah menggilap semburan gas tidak yang, terima kasih kepada bahan-bahan aktif, memberikan kelembutan rambut dan kilauan halus, menghapuskan elektrik statik.
kaedah digunakan :. Sembur terus ke rambut dari jarak 25-30 cm dari rambut
pakej :. ada botol semburan gas 150 ml


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy