elenco Aziende - HOME PAGE -

EUDERMIQUE
< HANTESIS BACK

Rawatan - rambut penjagaan - HANTESIS


EUDERMIQUE
sel-sel stem tumbuhan garis rawatan
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 92068 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

EUDERMIQUE
sel-sel stem tumbuhan garis rawatan

melawan kehilangan rambut
Sel-sel stem tumbuhan adalah sel-sel primitif tidak khusus dapat menghasilkan semula dan membangunkan berpotensi selama-lamanya, mengubah dalam beberapa jenis sel yang lain yang lebih khusus, mampu melakukan apa-apa jenis fungsi dan mampu memperbaiki apa-apa jenis tisu. Sel-sel ini faktor epigenetik serupa dengan sel-sel manusia yang membolehkan anda untuk menyuburkan, nada dan mencergaskan semula kulit kepala dan struktur sel rambut.

hartanah

penyusunan semula sel-sel stem tumbuhan membuat ia mungkin untuk memanjangkan hayat folikel rambut dan dengan itu melambatkan proses keguguran rambut. Melalui proses tertentu budaya dalam makmal, telah diperolehi daripada sel-sel stem tumbuhan daripada pilihan beri belum masak anggur. Ini, sebenarnya, daripada anggur masak mempunyai daya hidup lebih sangat tinggi dan oleh itu potensi yang lebih besar untuk pertumbuhan. Sel-sel batang tumbuhan, berasal dari buah yang belum masak anggur, memihak suatu tindakan antioksidan penting dan sangat membantu untuk mengatasi spesies radikal berbahaya yang disebabkan oleh faktor-faktor dalaman (tekanan, merokok, pemakanan yang tidak seimbang,...) dan luaran (pencemaran, radiasi UV,...). Keberkesanannya dikekalkan dalam formulasi kosmetik memberi terbukti anti -penuaan.

Arnica SYAMPU - Garam bebas, SLS dan SLES
Kehadiran Arginine, menguatkan dan menyusun semula hartanah, membantu untuk membina semula rambut yang rosak dan rapuh. Selain itu, kehadiran ekstrak semulajadi Halia, Buah Pala dan Cengkih membantu untuk menjalankan tonik dan perangsang, meningkatkan peredaran mikro periferal di kulit kepala dan meningkatkan pengoksigenan rambut. Mengandungi minyak pati pudina dan kayu putih dengan menyegarkan tinggi, merangsang dan balsamic dapat memberikan rangsangan tenaga untuk rambut rapuh. Kehadiran minyak pati Cajeput oleh hartanah menulenkan membantu menjaga kulit bersih memihak pengoksigenan semula jadi kulit kepala.
kotak : botol 100 dan 250 ml

Arnica LOTION
Losyen bantuan terhadap kehilangan rambut. Mengandungi ekstrak semulajadi Arnica, capsicum, Ginseng dan Jelatang dapat menggalakkan peredaran mikro periferal, meningkatkan pengoksigenan mentol rambut. Ekstrak ini, dalam sinergi dengan kompleks asid amino dan vitamin B12, membantu untuk meningkatkan kekuatan rambut, tenaga kulit kepala dan menggalakkan pengoksigenan yang betul.
kotak : 8 ml botol dalam kotak 12 pcs atau 4 pcs dalam kotak digabungkan dengan Arnica SYAMPU 100 ml


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy