elenco Aziende - HOME PAGE -

Freerange
< HANTESIS BACK

Rawatan - rambut penjagaan - HANTESIS


FREERANGE
FREERANGE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 88914 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Freerange
FREERANGE
talian

direka khusus untuk berwarna dan rambut yang dirawat. Nutrien dan penyusunan semula bertindak keratin, menjalankan penghawa a. Rambut memperoleh penghidratan, badan, kelembutan dan bersinar.

berbuih KAYA - Universal dirawat rambut syampu
Syampu Universal, lembut untuk kegunaan kerap untuk rambut yang normal dan dirawat. Basuh perlahan-lahan kulit, memberikan jumlah rambut dan badan.
kotak : botol 250 dan 1000 tangki ml 10 lt

COLOR IMBANGAN SYAMPU
Syampu yang dirumus khas untuk rambut berwarna dan dirawat. Ia mengandungi surfaktan khas dengan indeks rendah kerengsaan, tindakan perlindungan yang tinggi, perlahan-lahan membersihkan kulit dan rambut tetapan warna.
kotak : 250 ml

COLOR IMBANGAN CONDITIONER
Penyusunan semula dan pelembab topeng untuk rambut berwarna dan dirawat. Nutrien dan penyusunan semula bertindak keratin, menjalankan penghawa a. Ia memberikan kelembapan rambut, badan, kelembutan dan bersinar.
kotak : 150 botol ml

MEADOW Plax
Ia adalah krim kuat detangling, penstrukturan semula, berkhasiat dan pelembab yang mengandungi benih Meadow Minyak dan Royal Jelly. Terima kasih kepada bahan-bahan ini berhampiran rambut kimia dirawat dengan segera mengambil alih badan dan bersinar rambut semula jadi. Keputusan cemerlang juga pada rambut semula jadi, keriting dan kering, mereka cenderung untuk menjadi diikat.
kotak : balang 250 ml dan 1 kg

TENAGA SERUM
penyelesaian nutrien pra tenaga dan rawatan pos

Penyelesaian nutrien tenaga pra- dan pasca -rawatan rambut, membawa keluar yang dingin dan rekonstruktif. Terima kasih kepada semburan formula, TENAGA SERUM praktikal untuk digunakan di rumah atau di salon. Sesuai untuk semua jenis rambut, adalah sangat sesuai bagi mereka dicelup, dikelantang, terkejut atau dirawat. Ia kaya dengan regenerasi hartanah seperti omega 3, Omega 6 dan Omega 9. TENAGA SERUM juga boleh digunakan sebagai pra- rawatan untuk rambut rosak teruk.
kotak : 150 ml semburan botol

MINYAK MIX
Minyak pelindung untuk kontur muka dan leher untuk digunakan sebagai sempadan perlindungan untuk muka dan leher sebelum memohon warna. Campuran dalam warna (kira-kira 5 ml) mengurangkan hipersensitiviti kulit.
kotak : 60 botol ml dengan dispenser


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy