elenco Aziende - HOME PAGE -

AIS KRIM KERATIN - dengan Mus, serum, elixir minyak
< INEBRYA BACK

Rawatan - rambut penjagaan - INEBRYA


AIS KRIM KERATIN - DENGAN MUS, SERUM, ELIXIR MINYAK
penyusunan semula talian


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

AIS KRIM KERATIN - dengan Mus, serum, elixir minyak
penyusunan semula talian

penyusunan semula talian yang berdasarkan Keratin bagi rambut diluruskan Kinky dan tertakluk kepada rawatan kimia
Ais krim Keratin menjalankan tindakan efektif penggambaran dan pemburu anjing laut untuk memerangi dan menghalang split berakhir. Formulasi berasaskan protein tertentu diperkaya dengan asid amino dan keratin penstrukturan semula dengan Ceramides' regenerates rambut yang dipakai dan mengembalikan perpaduan memberi intercellular kepada yang rambut kelihatan lebih lengkap, padat' anjal dan penting. Ekstrak buluh menyumbang untuk menyuburkan dan moisturise rambut lebih sihat dan kuat. Susu protein mengenakan kuasa luar biasa untuk udara dan menyuburkan tonik, .

DENGAN MUS KERATIN
Penstrukturan semula dengan Mus keratinous dengan Ceramides pertengahan pemasangan tudung sesuai untuk rambut yang halus dan sederhana tidak mempunyai nada dan kelantangan, yang memerlukan bekalan tambahan kecergasan. Pimp rambut dengan tindakan kosmetik yang tinggi dan menjadikan jumlah yang luar biasa meninggalkan rambut lembut dan ringan.
pembungkusan: 250 ml botol dari.

SERUM PENSTRUKTURAN SEMULA
Penstrukturan semula cecair Keratin adalah sesuai untuk Cucian rambut frizzy, berwarna-warni dan dirawat. Tindakan yang khas ke atas rambut yang menjadikannya baldu serta-merta cemerlang, lembut dan kedudukan tanpa berat. Diperkaya dengan asid Hyaluronic dan Ceramides reconstructs retak dan ketidaksempurnaan serabut kapilari, bungkusan berpunca dengan filem perlindungan anti frizz dan lembapan.
pakej: botol 100 ml.

KERATIN MINYAK ELIXIR
Minyak – penstrukturan semula Elixir herba Keratin dan Macadamia kelapa adalah sesuai untuk Cucian rambut frizzy, berwarna-warni dan dirawat. Penggubalan tidak berminyak adalah syarat-syarat kaya dan pekat, suapan' dan detangles secara berkesan, membawa kelembutan silkiness luar biasa malah paling sukar rambut dan. Regenerates' menguatkan dan menggiat semula struktur dalaman membuat rambut yang terhidrat.
pakej: sebotol 200 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy