elenco Aziende - HOME PAGE -

CLINICURE
< JOICO BACK

Rawatan - rambut penjagaan - JOICO


CLINICURE
CLINICURE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 85306 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

CLINICURE
CLINICURE

rawatan ekstrak botani jatuh
Satu rawatan yang kaya dengan ekstrak botani untuk memerangi keguguran rambut dan mencegah penipisan. Talian ini terdiri daripada :

Purifying kulit kepala membersihkan
Syampu yang membersihkan dan menyucikan kulit kepala dan rambut. Biotin, vitamin B6 dan melukakan hati menyuburkan kulit kepala, manakala vitamin A, vitamin E dan Ginkgo Biloba meneutralkan kerosakan akibat radikal bebas. Mint dan balsamic hop nada dan memperbaiki keadaan kulit kepala.

kulit kepala MERANGSANG MERAWAT
Untuk mempercepatkan kulit kepala pernafasan, menyihatkan folikel rambut dan pilliferi mengeluarkan sisa pembentukan DHT dari kulit kepala, mewujudkan persekitaran yang optimum untuk pemprosesan dan produk berikutnya.

kulit kepala Imbangan menyuburkan
Untuk menyuburkan rambut, memulihkan kira-kira dan melindungi kulit kepala, mewujudkan persekitaran yang optimum. Sunflower Oil, Rosemary Oil Ivy ekstrak menyuburkan dan mempertahankan rambut dari kerosakan serangan alam sekitar. Yang glycoproteins melindungi dan melembapkan rambut kimia dirawat.

ADVANCED PENYELAMAT penipisan
Untuk menyimpan rambut anda dalam peringkat lanjutan penipisan dengan meningkatkan bekalan oksigen ke kulit kepala dan menyampaikan dos yang tinggi nutrien kepada folikel mewujudkan persekitaran yang optimum untuk kulit kepala yang sihat, lebih kerap. Densiox mengandungi kompleks dipatenkan meremajakan rambut, yang menyuburkan dan merangsang folikel setiap dari dalam untuk merangsang pertumbuhan semula.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy