elenco Aziende - HOME PAGE -

Liding Kehidupan
< KEMON BACK

Rawatan - rambut penjagaan - KEMON


LIDING KEHIDUPAN
LIDING LIFE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 99685 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Liding Kehidupan
LIDING LIFE
sistem ideal

untuk profesional penjagaan rambut dan rambut salon untuk menawarkan pelanggan yang disasarkan rawatan untuk memenuhi setiap keperluan kulit dan rambut. Ia berfungsi terima kasih kepada pemilihan bahan-bahan aktif yang diperolehi daripada bahan-bahan semula jadi dan merawat aktif.
Dalam semua syampu julat, mendalam kajian dan penilaian teliti terhadap bahan-bahan kosmetik telah membawa kepada pembangunan campuran seimbang surfaktan dapat membersihkan rambut dan kulit kepala dalam yang sangat halus, benar-benar mengelakkan penggunaan SLES (Sodium Laureth Sulfate).

- Liding Life POLY SISTEM PENTING
Rawatan pencegahan jatuh bertindak terutamanya pada tahap peredaran mikro kulit, merangsang mentol rambut dengan bahan-bahan yang membantu menggalakkan pertumbuhan semula rambut yang sihat dan semula jadi. Ginseng berasaskan formula- memainkan berkhasiat dan merangsang, Zink Glukonat dan kompleks vitamin B mencegah pembentukan radikal bebas dan
memainkan pengatur sebum, yang methyl- Nnicotinato meningkatkan peredaran mikro yang menyebabkan rasa sedikit haba akibat aliran darah yang meningkat dalam tapak permohonan kulit. Semua ini nikmat penembusan bahan-bahan aktif di dalam produk berfungsi.

POLY PENTING SYAMPU
Gel pembersihan dengan tindakan merangsang atas dasar Ginseng. Campuran vitamin yang terkandung dalam ia melindungi kulit dan rambut daripada tekanan alam sekitar, dan bertanggungjawab untuk pertumbuhan semula, oksigen dan pengaktifan semula sel-sel epidermis. Toning aktiviti dan pengukuhan bahan aktif dalam formula menjadikannya sangat sesuai untuk membasuh rambut
telah kehilangan kekuatan semula jadi mereka dan cenderung untuk jatuh. Beliau telah tindakan sengit kembali, volumizing dan penyusunan semula, memperlahankan kejatuhan dari tekanan dikaitkan dengan kecacatan.
Fragrance :. Pudina dan bijaksana
pembungkusan :. botol 250 ml dan 1000

POLY PENTING LOTION
Dalam kombinasi dengan Poli Syampu Penting adalah disyorkan untuk rawatan vial kejatuhan rambut tertakluk kepada awal atau terlalu banyak. Mempunyai merangsang dan menyegarkan mentol rambut. Jaminan untuk kulit kepala dan khasiat pilo radas sebum yang betul untuk mengembalikan semula keadaan berfungsi dan kebersihan yang terbaik. Kompleks fungsi terdiri daripada Ginseng,
Zink dan Vitamin B, membawa elemen-elemen penting untuk pertumbuhan rambut yang betul.
Fragrance :. Cinnamon dan myrtle
arahan penggunaan : Sapukan selepas syampu Poli Penting, mengedar pada bahagian kulit. POLY PENTING LOTION Puu juga digunakan pada kulit dan rambut yang kering. Urut dengan ringan menekan dengan hujung jari anda. Jangan bilas.

RAWATAN INTENSIF
1 ampul setiap hari selama 5 minggu (mengelakkan permohonan itu kepada 7 ^ / ^ 14/21 ^ / ^ 28 hari) membersihkan rambut anda dengan Poli Syampu Penting 2/3 kali seminggu.

PENYELENGGARAAN RAWATAN
2 ampul setiap minggu, selepas mencuci, selama 3 minggu.
Pakej : 8 ml botol dalam kotak 06:30 pcs .


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy