elenco Aziende - HOME PAGE -

EVOQUE SELAMANYA MUDA
< KOMEKO BACK

Rawatan - rambut penjagaan - KOMEKO


EVOQUE SELAMANYA MUDA
Perlindungan semasa rawatan teknikal
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 20855 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

EVOQUE SELAMANYA MUDA
Perlindungan semasa rawatan teknikal

Rawatan revolusi baru untuk melindungi rambut anda daripada kerosakan yang disebabkan oleh rawatan teknikal. Memberikan keanjalan kepada kekuatan rambut dan sentiasa kelihatan muda. Bahan-bahan aktif yang menembusi rambut selama-lamanya muda terima kasih kepada Niosoma: satu sistem penghantaran yang inovatif yang membolehkan produk tersebut untuk mendapatkan jauh ke dalam lapisan luar otak rambut , tanpa menjejaskan hasil daripada perkhidmatan teknikal yang dijalankan.
Berdasarkan:
• Soya isoflavones yang memberikan pampasan bagi ketidakseimbangan hormon dan merangsang sel pembaharuan dan kolagen sintesis dengan menjalankan radikal yang anti percuma;
• Phytoceramidi , yang membina semula ruang yang intercellular dengan mencipta satu corak tidak kelihatan pada permukaan epidermis yang membolehkan penghidratan berpanjangan;
• N-acetyl-cysteine yang mempunyai tindakan antioksidan langsung;
• Asid Amino yang meningkatkan tindakan bahan-bahan aktif. Sistem direka bentuk dalam fasa 3 yang periferal.

PENCIPTA
Bercampur-campur pada campuran yang , kimia, Perkhidmatan , selama-LAMANYA muda PENCIPTA mencipta baru , link, dengan melindungi struktur dalaman yang sedia ada. Memberikan kekuatan dan keanjalan rambut.
pembungkusan: botol 500 ml dan 250.

IMPROVER
Fortifying krim untuk mengukuhkan bon-bon yang dicipta oleh FOREVER YOUNG PENCIPTA yang memberi khasiat dan penghidratan.
pembungkusan: botol 500 ml dan 250.

FINISHER
Bi-weekly rawatan boleh dijalankan di rumah. Dengan emollients, memberikan kelembutan yang lebih besar dan Kasut pada rambut.
pakej: balang 250 dan 500 ml.

cara permohonan:
RAWATAN 1-WARNA
Campurkan krim warna dengan pencetus dan kemudian Tambah 1 ml (menggunakan cawan pengukur yang disediakan) untuk FY 10 gram krim warna bagi setiap PENCIPTA yang digunakan semata-mata (bukan pengiraan ml Activator). Memohon campuran seperti biasa.
Selepas syampu EVOQUE CHROMALIFE bilas dan memohon 5 minit IMPROVER , meninggalkan FY dan basuh bersih. Untuk kegunaan penyelenggaraan dua kali seminggu TK FINISHER.

2-SUPERLIGHTENERS (kecairan 1:2)
Bergaul seperti biasa krim warna dengan activator dan kemudian Tambah 7 , 5 ml (menggunakan cawan pengukur yang disediakan) untuk satu untuk setiap 50 gr krim super-pemutihan TK PENCIPTA yang digunakan. Teruskan bagi rawatan klasik warna.

3-PELUNTURAN SERBUK
Bergaul seperti biasa dengan activator dan bleaching serbuk kemudian menambah 2 ml 10 gram serbuk untuk setiap PENCIPTA TK tunggal yang digunakan. Teruskan bagi rawatan klasik.

4-WARNA
Gunakan syampu EVOQUE CHROMALIFE , campuran untuk setiap 10 gram langsung warna 1 ml PENCIPTA FY memohon seperti biasa. Teruskan bagi rawatan klasik warna.

5-perlindungan rawatan tanpa Perkhidmatan kimia
Campurkan 10 ml FJ 15 ml PENCIPTA dengan FJ IMPROVER.
MOISTURIZING dan MENYUBURKAN syampu EVOQUE jalankan dengan memilih sama ada denda rambut atau keldai digunakan dari akar ke hujung dengan sumber haba selama 15 minit kemudian bilas dengan air suam. Biarkan rambut ke suhu bilik dan memohon semula IMPROVER TK , sekata dari akar ke hujung, biarkan selama 3 minit. Basuh dan kering. Untuk kegunaan penyelenggaraan dua kali seminggu TK FINISHER.

6-KIMIA RAMBUT STRAIGHTENING
Selepas tidak EVOQUE ANGGUN dan LICIN menambah 10 ml 50 g TK pencipta setiap krim straightening. Memohon campuran seperti biasa dan bilas
dengan teliti. Memohon bilas yang meneutralkan dan teruskan ke cuti , memohon, 5 minit TK IMPrOVEr dan bilas dengan teliti. Untuk kegunaan penyelenggaraan dua kali seminggu TK FINISHER.

7-KERATIN TUKANG STRAIGHTENING
Gunakan syampu keratin penyedia campuran 1 ml setiap 10 gram krim ke TK PENCIPTA Keratin; Teruskan seperti biasa ke dalam Perkhidmatan. Di penghujung rawatan, gunakan 5 minit IMPrOVEr , meninggalkan FY dan basuh bersih. Untuk kegunaan penyelenggaraan dua kali seminggu TK FINISHER.

8-TETAP
Gunakan syampu EVOQUE CURL dan gelombang dan teruskan seperti biasa sehingga penggunaan neutraliser , keluarkan curlers dan DAB juga dengan tuala; memohon 25-30 ml PENCIPTA TK sekata dari akar ke hujung kaki cuti pada selama 10 minit. Bilas tidak memohon IMPROVER TK sehingga saturate rambut sentiasa sekata dari akar ke hujung. Meninggalkan selama 5 minit dan kemudian basuh. Meneruskan pengeringan. Untuk kegunaan penyelenggaraan 2 kali seminggu TK FINISHER.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy