elenco Aziende - HOME PAGE -

TOP PENJAGAAN COLOR SAVE
< LISAP BACK

Rawatan - rambut penjagaan - LISAP


TOP PENJAGAAN COLOR SAVE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 105644 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TOP PENJAGAAN COLOR SAVE

TOP PENJAGAAN COLOR SAVE adalah garis asas produk pelengkap untuk meningkatkan perkhidmatan warna. Ia adalah satu sistem yang unik yang direka khas untuk merawat rambut berwarna dan menekankan rambut untuk memastikan ia kelihatan sihat, lembut, seperti sutera terima kasih kepada kompleks bahan aktif.

FASA 1 PRA Projection KULIT COLOR
Mencegah dan menghalang pembentukan bintik pada pencelupan kulit. Ia mengatur dengan mudah. Ia adalah krim penghalang untuk tindakan pencegahan dan perlindungan khas untuk kulit.
kotak : 150 tiub ml.

FASA 2: POST COLOR IMBANGAN
Pengimbangan Mandi kapilari asid dopocolore pH, ditunjukkan selepas pewarnaan. Tindakan pembersihannya sederhana. Keluarkan pewarnaan sisa-sisa alkali dari kulit kepala dan rambut. Ia meningkatkan dan melengkapkan tindakan kosmetik, melindungi perkhidmatan warna. Mengandungi Heliogenol (diekstrak daripada biji bunga matahari), Aminocare Kompleks dan Vitamin / silikon Complex. Aspek pH kulit.
kotak : 1000 botol ml.

FASA 3: MY pengimbang POST COLOR
Ia merupakan rawatan penting selepas pewarna, peluntur dan acara kemuncak. Mengandungi Heliogenol (diekstrak daripada biji bunga matahari), Aminocare Kompleks dan Vitamin / silikon Complex. Laporan segera (dalam masa satu minit) pH rambut untuk nilai fisiologi semula jadi (5-6). Sememangnya melembapkan kulit dan rambut. Menormalkan dan melindungi kutikula rambut secara biologi.
kotak :. botol 250 ml dan 1000

FASA 4: SIKAP PERILAKU SPRAY PERLINDUNGAN
Melindungi rambut dengan mewujudkan satu halangan pelindung yang perisai serat daripada agen luaran. Satu micropolimero inovatif wrap rambut dalam micromesh yang melicinkan kutikula dan pembaikan membolehkan rambut untuk mencerminkan cahaya semula jadi dan buatan. Meningkatkan pemantulan rambut berwarna dengan mengoptimumkan perpaduan daripada skala daripada kutikula rambut.
pakej :. botol Pam 250 ml

C1: BILIK AIR berwarna RAMBUT berkhasiat
Formula inovatif dengan menyental tindakan antioksidan, dengan Kompleks Aminocare, Gandum Protein, Heliogenol, Kompleks Vitamin Silikon dengan pelembap dan anti -penuaan, membersihkan semua jenis rambut, berwarna, terluntur dan diproses, menyegarkan silau dan mengekalkan ketahanan warna.
kotak :. botol 250 ml dan 1000

T2 : MASK PERLINDUNGAN berwarna RAMBUT
Dengan Kompleks Aminocare, Heliogenol, Kompleks Vitamin Silikon adalah formula inovatif yang melindungi rambut berwarna. Warna tahan lebih lama dan serat rambut lebih tahan membasuh berulang. Ia mengandungi bahan-bahan aktif yang membuat rambut anda lebih licin, dilindungi dan tahan cuaca.
kotak : 250 ml balang .


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy