elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOLAGE MAJU - FULLDENSITY
< MATRIX BACK

Rawatan - rambut penjagaan - MATRIX


BIOLAGE MAJU - FULLDENSITY
BIOLAGE LANJUTAN YANG MEMULAKAN PEMBINAAN KESEJAHTERAAN DARI KEPALA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 22538 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BIOLAGE MAJU - FULLDENSITY
BIOLAGE LANJUTAN YANG MEMULAKAN PEMBINAAN KESEJAHTERAAN DARI KEPALA

BIOLAGE lanjutan yang memulakan pembinaan kesejahteraan dari kepala
Rawatan haircare yang disesuaikan khas untuk keperluan spesifik bagi setiap rambut
Tukang esthetic keperluan dikenalpasti dengan mudah dan memerlukan jawapan segera untuk menyelesaikan masalah harian. Julat Biolage sebaliknya kerapuhan, crespo, dehidrasi dan warna yang cenderung semakin pudar. Falsafah ini adalah falsafah yang underlies line Kecantikan, yang meluahkan dirinya dengan cara yang berbeza: keindahan yang datang daripada melindungi alam sekitar dan biodiversiti; keindahan menyediakan wajar dan mampan; keindahan dan kesejahteraan stylists dan pelanggan. kemampanan Syarikat sentiasa berusaha untuk mengurangkan penggunaan tenaga dan air, dan meminimumkan pelepasan dan sisa daripada pembuatan produk. Pada 2011, Kemudahan pengeluaran berpangkalan di Amerika Syarikat Biolage mengurangkan 30% CO ² dan 96 peratus sisa kitar semula untuk menghasilkan tenaga. Matlamatnya adalah untuk mengurangkan jejak ekologi 60% menjelang tahun 2020. Di samping itu, sehingga 40% produk yang dibungkus dalam pakej yang diperbuat daripada Sayuran (pengguna pos yang dikitar semula). Supaya menjelang tahun 2020, 100% dari semua produk baru mempunyai faedah alam sekitar ataupun sosial. keindahan alam semula jadi yang didedahkan oleh Sains pertama Biolage membentangkan sebuah pendekatan inovatif yang berdasarkan formula BIOMATCH, diilhamkan oleh keindahan alam semula jadi yang berfungsi. Formula Sains melihat kepada alam semula jadi untuk mencipta Tukang berkualiti produk penjagaan yang boleh membantu anda menyelesaikan masalah anda sehari-hari. Jadi biomimicry, mekanisme disiplin berilhamkan alam semula jadi, telah menunjukkan ia sentiasa boleh mendapatkan hasil yang terbaik.

FULLDENSITY
Kehilangan ketumpatan dan penipisan mengancam untuk melemahkan persepsi diri. Tanda-tanda akan kerapuhan thinned rambut, pemecahan dan ketumpatan dan kelantangan yang lebih rendah. Penyelesaian ini disediakan oleh garis FULLDENSITY yang memberikan rasa penebalan serta-merta dan mengurangkan kapilari rehat untuk KELIHATAN penuh dengan keputusan tahan lama. Bahan-bahan aktif, hasil daripada Kesatuan antara alam semulajadi dan Sains adalah:
Biotin, kacang yang serba lengkap, untuk memberi kekuatan rambut;
• Zink PCA;
• Gluco-omega.

Syampu untuk penipisan rambut
Memberikan Tukang rupa dan rasa lebih sihat dan menghilangkan kekotoran yang occlude folikel ini. Bersama-sama dengan hawa, memberi kekuatan gentian dan membantu menghalang kerosakan masa depan.
pakej: botol 250 ml.

Dingin untuk rambut thinned
Syarat-syarat gentian rambut, menyihatkan, menguatkan dan memberikan badan dan Kasut.
pakej: tiub 200 ml.

DENSIFYING RAWATAN SEMBURAN
Mengembang ketebalan rambut anda dengan serta-merta. Sudah selepas penggunaan pertama sembur rambut pelanggan yang menyedari perubahan itu, rambut adalah lebih tebal dan seolah-olah lebih kuat.
pembungkusan: 125 ml spray botol.

DENSIFYING rawatan dengan STEMOXYDINA
Molekul dipatenkan hasil daripada tahun penyelidikan di makmal. Stemoxydina™ dipatenkan, 5% aktif Menganjalkan, menyuburkan kulit kepala, mencipta semula persekitaran optimum untuk pembaharuan yang meluas dan diisi rambut anda dalam masa 3 bulan (disahkan oleh ujian klinikal).
pakej: kotak dengan 10 cawan ml 6.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy