elenco Aziende - HOME PAGE -

LUXVIVA
< MEDAVITA BACK

Rawatan - rambut penjagaan - MEDAVITA


LUXVIVA
LUXVIVA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 98642 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

LUXVIVA
LUXVIVA

Medavita melancarkan Luxviva barisan baru, rawatan multi-fungsi yang berkaitan dengan rambut kesihatan dan kecantikan rambut berwarna dan terluntur itu. Kehadiran ekstrak bunga matahari dan kuasa kompleks amino Concentrée memberi kekuatan dan bersinar pada rambut sambil melindungi terutamanya rambut rapuh dan rosak dari pewarna, tetapi juga membuat rambut rapuh dan membosankan selepas pelunturan berulang. Berbeza LUXVIVA dan mencegah penuaan struktur rambut, mengurangkan kehilangan warna, melindungi daripada kerosakan UV dan meningkatkan kecerahan rambut.

COLOR PERLINDUNGAN SYAMPU pH 5
Radikal, anti -oksida, anti -pudar Anti- percuma, perlindungan, menerangi
Perlahan-lahan membersih melindungi serat rambut dan warna kosmetik dari pendedahan kepada cahaya matahari dan agen persekitaran. Warna adalah cerah, terang, bertenaga, batang terhidrat, cerah. Sesuai untuk semua jenis rambut.
kotak : 250/1.000 botol ml

SILVER SYAMPU pH 7
Anti- kuning, radikal, anti -oksida anti- percuma, perlindungan, menerangi
Meneutralkan tints tidak diingini syampu kuning. Terima kasih kepada formula diperkaya dengan pigmen langsung, melindungi dan menyejukkan pantulan, manakala meninggalkan rambut lembut, gemuk, berkilat dan mudah untuk menyisirnya. Warna adalah cerah, terang, bertenaga, batang terhidrat, cerah. Sesuai untuk rambut pirang, luntur, di cat, garam dan lada hitam, dan kulit putih kursus.
kotak : 250 botol ml

PERLINDUNGAN MASK COLOR pH 3.5
Anti-radikal bebas, anti -oksida, perlindungan, melembapkan, melembutkan, detangling, dingin, mengembalikan pH, dan mudah dibilas
larut airTopeng photoprotective. Ia menyuburkan, syarat, melindungi dan memanjangkan kejelasan, kecerahan, refleksi dan kedalaman keamatan warna hanya lakukan. Kehadiran minyak Jojoba, dengan pertalian yang sangat tinggi untuk serat kapilari dan dengan berkhasiat, pelembap dan emolien hartanah luar biasa, menjana semula, menguatkan dan melembapkan sangat.
kotak : jar 250/500 ml

PERLINDUNGAN pengisi COLOR SELEPAS pH 3.5
Radikal, anti -oksida anti- percuma, perlindungan, menerangi, anti -statik, mengembalikan
Emulsi kesan perlindungan dopocolore Mirror. Filem membentuk tindakan yang unik wrap rambut dan menguatkan kuasa mencerminkan. Melindungi warna dari tekanan mekanikal dan alam sekitar, menghapuskan elektrik statik, sambil mengekalkan rambut lembut dan elastik. Jaminan pertahanan terhadap foto- pengoksidaan warna rambut, mengurangkan jumlah cahaya UV yang sampai ke permukaan serat kapilari ; menguatkan batang, memberi badan dan mengekalkan lagi kesegaran dan kilau yang mewarnakan baru dibuat. Sesuai untuk semua jenis rambut.
kotak : 7 ml botol x 24 pcs

RAVVIVANTE WARNA KONSENTRAT
Radikal, anti -oksida anti- percuma, perlindungan, mencerahkan warna, pembaikan,
Semula Emulsi pewarnaan. Pembaikan rosak bidang gentian, kompak dan menutup kutikula untuk penetapan yang lebih baik warna dan kecemerlangan serta-merta. Rambut menakluk kecerahan yang luar biasa, keanjalan, kekuatan tegangan dan daya hidup, menjaga warna seragam dari akar ke hujung. Rambut sesuai untuk rambut berwarna, luntur atau diserlahkan.
kotak : 10 ml x 10 +10 pcs

SUSU iperproteico pH 6.5
Menenangkan, dingin, pelembab, pelindung,
Susu perlindungan untuk sensitif warna kulit kosmetik, bertindak secara langsung dalam gabungan warna / destaining. Formula eksklusif melegakan kulit kepala dan penyaman serat rambut, meninggalkan kulit yang lembut dan lembap dan rambut yang kuat dan sihat. Sesuai untuk kulit sensitif atau rambut terutama yang sensitif atau sensitif.
kotak : 1,000 botol ml

Radikal, anti -oksida anti- percuma, tidak meninggalkan sisa
Wax matt cahaya ketat fleksibel. Menderma gaya gemuk dan ditakrifkan kesan matt. Ia tidak mengeraskan rambut yang masih ditakrifkan, membentuk semula dengan mudah tanpa sisa. Sesuai untuk semua jenis rambut.
kotak : 100 ml balang

Radikal, anti -oksida anti- percuma, tidak meninggalkan kesan, menerangi
Wax berkilat memegang sederhana. Serlahkan bersinar rambut tanpa berat ke bawah. Definisi media untuk gaya yang lembut, semulajadi dan berkilat. Ia tidak meninggalkan sisa.
kotak : 100 ml balang

lembut SPRAY GLOSS
Menerangi kering, meninggalkan sisa
Semburan menerangi gas dari tiada wangian segera dan sengit dengan luar biasa cemerlang. Menderma kesan berkilat luar biasa untuk rambut, untuk masa-masa yang paling glamor, kedua-dua di sebelah petang hari itu. Kering serta-merta tanpa sisa surih, tidak berminyak dan melindungi kelembapan. Dari tekstur ringan dan seperti sutera memberikan kesan yang mempesonakan dalam jangka masa panjang yang meninggalkan rambut padat, terang dan berkilat. Sesuai untuk semua jenis rambut, terutamanya berwarna.
kotak : 150 botol ml


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy