elenco Aziende - HOME PAGE -

BIO
< RAYWELL BACK

Rawatan - rambut penjagaan - RAYWELL


BIO
Tiada Parabeni - tiada SLS


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BIO
Tiada Parabeni - tiada SLS

Adalah garisan trichological berprestasi tinggi yang dirumus dengan hijau kosmetik tanpa Sodium lauret sulfat dan paraben-percuma, seterusnya menjadikan produk yang terdiri daripada ia dengan sempurna sesuai dengan kulit dan rambut. Formulasi baru yang mengandungi semulajadi Jepun bunga kamelia (Tsubaki), yang meninggalkan rambut bersinar dan polyphenols yang lembut, semulajadi dengan antioksidan yang tinggi kuasa (anti radikal bebas), kulit keabnormalan dan bahan-bahan aktif semulajadi yang tertentu. Bahan-bahan aktif di Polyphenols teh hijau semulajadi rawatan wanita jatuh (merangsang pertumbuhan semula dalam dan pergaduhan dari kesan radikal bebas yang merosakkan), minyak semulajadi Tsubaki Jepun Camelia (rambut berkilat), salib berkaitan asid hyaluronic extended-release tablet (AIDS dalam pembaharuan sel kulit). Bahan-bahan aktif: polyphenols semulajadi manusia kopi hijau jatuh rawatan (merangsang pertumbuhan semula ini dan melindungi kulit daripada agen-agen luar), minyak semulajadi dalam bunga kamelia Jepun (rambut berkilat), PROLINE Bio (pemecut proses metabolisme).

LOSYEN Akta--bunga kamelia
kulit Activator losyen

Mengaktifkan losyen, membantu untuk meningkatkan kefungsian mikro-edaran, oxygenating dan menyediakan rambut untuk penyerapan yang lebih baik pencegahan kejatuhan menyuburkan losyen.
arahan untuk menggunakan: memohon selepas shampooing, hanya kulit c/a 5 ml produk; Tunggu beberapa minit, dan memohon pencegahan kejatuhan vial. Basuh.
pembungkusan: 100 ml botol spray.

• KEJATUHAN pencegahan rawatan wanita teh-teh syampu
Jatuh syampu rawatan pencegahan yang dirumus dengan kosmetik wanita hijau. Mengandungi teh hijau, minyak bunga kamelia dan asid hyaluronic. Merangsang pertumbuhan semula rambut, membantu dalam pembaharuan sel dan polishes rambut.
pembungkusan: botol 250 dan 1000 ml.

TEH-teh
Wanita Tukang kehilangan pencegahan rawatan losyen dirumus dengan kosmetik hijau mengandungi teh hijau, minyak bunga kamelia Jepun, salib berkaitan asid hyaluronic dikekalkan-pelepasan. Merangsang pertumbuhan rambut, membantu pembaharuan sel, membantu memberikan khasiat kepada mentol rambut.
arahan untuk menggunakan: mengedar kandungan vial pada kulit kepala bersih, jangan kulit speckle urut perlahan dengan hujung jari sehingga diserap sepenuhnya. Memohon 2 bebuli seminggu selama tiga minggu pertama, kemudian vial 1 setiap minggu sehingga tamat dalam pakej.
Pek: 10 ml vial kotak 10 PCs.

• JATUH CAFA lelaki rawatan pencegahan syampu-kopi
Jatuh rawatan pencegahan syampu yang dirumus dengan lelaki hijau kosmetik mengandungi kopi hijau, minyak bunga kamelia dan Bio proline. Merangsang pertumbuhan semula rambut, pergaduhan pembentukan radikal bebas dan rambut berkilat.
pembungkusan: botol 250 ml dan 1000 ml.

CAFA LOSYEN-kopi
Parabens CAFA-tidak

Rambut kehilangan pencegahan rawatan losyen dirumus dengan lelaki hijau yang kosmetik. Mengandungi kopi hijau, minyak bunga kamelia Jepun, Bio proline. Kejutan tindakan merangsang micro-pengedaran, menggalakkan pertumbuhan rambut, membantu pembaharuan sel, memberikan khasiat kepada mentol rambut.
arahan untuk menggunakan: mengedar kandungan vial pada kulit kepala bersih, jangan kulit speckle urut perlahan dengan hujung jari sehingga diserap sepenuhnya. Memohon 2 bebuli seminggu selama tiga minggu pertama, kemudian vial 1 setiap minggu sehingga tamat dalam pakej.
Pek: 10 ml vial kotak 10 PCs.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy