elenco Aziende - HOME PAGE -

EXENCE Aromaterapi - MINYAK PENTING
< REVIVRE BACK

Rawatan - rambut penjagaan - REVIVRE


EXENCE AROMATERAPI - MINYAK PENTING
sinergi daripada sifat pati tulen bunga dan tumbuh-tumbuhan
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 109449 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
EXENCE Aromaterapi - MINYAK PENTING
sinergi daripada sifat pati tulen bunga dan tumbuh-tumbuhan
Dari sifat dan barisan baru carian

Revivre dilahirkan EXENCE Aromaterapi produk-produk profesional untuk resolusi kecacatan kulit kepala. Formulasi semula jadi, dicipta dengan penjagaan dan dermatologi diuji. Makmal-makmal penyelidikan dan pembangunan Revivre sentiasa berhati-hati untuk membuat rumusan yang berkesan dan menyeronokkan untuk digunakan, sebenarnya Rawatan aromaterapi EXENCE mengeksploitasi ciri-ciri yang banyak minyak pati dengan mengeluarkan kecacatan dan membawa anda melalui perjalanan deria ketenangan dan ketenteraman jiwa.

MINYAK PENTING dan REVIVRE
Minyak pati yang harta sedikit alam. Mereka dihasilkan dalam kepekatan yang sangat rendah dan kepekatan sebenar menurut. Setiap campuran minyak pati Revivre telah dicipta untuk memberikan hasil yang terbaik dalam rawatan kulit kepala, membangkitkan emosi deria menyenangkan. Vitamin, ekstrak semula jadi dan unsur surih adalah komponen penting lain dalam talian Exence itu. Hari ini surfaktan adalah lebih halus. Dalam syampu minyak pati microencapsulated dalam tensiattivi baru, memelihara mereka dan menjadikan mereka tersedia semasa permohonan itu pada kulit sahaja. EXENCE Aromaterapi : satu siri rawatan yang komprehensif yang menawarkan penyelesaian khusus bergantung kepada spesifikasi keperluan rambut dibahagikan kepada lima program yang berbeza.

DETOX PROGRAM EXENCE aromatherpy
Rawatan kemanisan tak terhingga yang mendalam membersihkan kulit kepala dan kembali kepada keadaan keseimbangan optimum. Tindakan yang amat berkesan yang juga membolehkan anda untuk memberi kekuasaan kesan lain khusus program EXENCE Aromaterapi.

SYNERGY DETOPLUS
Pekatan berharga minyak pati dengan tindakan pembersihan. Berkesan membuang semua kekotoran yang melambatkan operasi biasa folikel rambut dari kulit kepala. Kepekatan yang tinggi pati menjadikannya alat pilihan dalam kes-kes keguguran rambut pesat, pergerakan terhad atau pemekaan kulit kepala.

DETOPLUS 1
Sinergi berharga minyak yang mendalam membersihkan kulit kepala. Ia melegakan dan mengembalikan keanjalan kulit, menggalakkan peredaran mikro. Berkesan counteracts melemahkan akar, memanjangkan fasa pertumbuhan rambut.

SYAMPU DETOPLUS
Syampu lembut, SLES percuma, yang direka untuk mendalam membersihkan kulit kepala. Sinergi berharga minyak yang penting dan bahan-bahan semula jadi jaminan terkandung microdispersed tindakan pembersihan dan penyuburan mentol rambut berkesan counteracting melemahkan akar.

DETOPLUS 2
Sinergi berharga minyak yang mendalam membersihkan kulit kepala. Ia melegakan dan mengembalikan keanjalan kulit, menggalakkan peredaran mikro nutrien. Berkesan counteracts melemahkan akar, memanjangkan fasa pertumbuhan rambut.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy