elenco Aziende - HOME PAGE -

BLOK UP
< DEMERAL BACK

Semburan rambut - DEMERAL


BLOK UP
lakuer ekologi
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 98980 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BLOK UP
lakuer ekologi
Produk

klasik Demeral berkualiti tinggi. Untuk mendapatkan penetapan seragam tanpa membasahkan, berat atau meninggalkan sisa-sisa dan mudah dikeluarkan dengan strok berus mudah. Tiga saiz dan tiga jenis pengancing untuk setiap keperluan. Ia tidak mengandungi bahan dorong yang merosakkan alam sekitar dan bagi orang-orang. Mengewap pada rambut lembap memberi anda keupayaan untuk membina, helai oleh sehelai, apa-apa gaya rambut dengan jumlah yang indah. Pada rambut yang kering ia memberi bentuk untuk kelihatan baru.
kaedah penggunaan: menyembur 20-25 cm dari rambut untuk mempunyai penetapan arah lebih kekal di bahagian berkenaan kepada hujan untuk kesan seragam pada rambut di akar untuk kesan kelantangan.
kotak :
- Tenuta purata:. Botol 100, 250 dan 350 ml
- Tenuta pengantara: botol 350 ml
.- Tenuta kuat:. Botol 100, 250 dan 350 ml

SPRAY Lacquer
Lacquer diwujudkan bagi memenuhi keperluan pendandan rambut profesional. Terima kasih kepada rumusan khusus, membolehkan anda untuk segera menetapkan penyimpanan gaya rambut dalam masa tanpa mengeras. Ia juga membolehkan anda untuk mengasingkan rambut dari kelembapan atmosfera yang membengkak batang rambut dan mengurangkan kesesakan patut.
kaedah penggunaan: memohon untuk mengeringkan rambut untuk dandanan selesai. Pengewapan untuk hasil optimum adalah kira-kira 30 dall'acconciatura cm. Untuk menentukan gerakan, semburan lebih dekat. Goncang sebelum digunakan.
kotak : 500 botol ml .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy