elenco Aziende - HOME PAGE -

PLATINUM BRUSH - silinder seramik
< GIUBRA BACK

Sikat rambut - GIUBRA


PLATINUM BRUSH - SILINDER SERAMIK
PLATINUM BRUSH - cilindro dalam Ceramica


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PLATINUM BRUSH - silinder seramik
PLATINUM BRUSH - cilindro dalam Ceramica


• CERAMIC CYLINDER bersalut : haba tersebar sama rata ke atas kerosakan permukaan mencegah untuk kulit dan rambut. A berus dibuat dengan silinder aluminium tradisional tidak dirawat cenderung untuk mengumpul banyak haba di dalam satu titik yang seterusnya memanaskan berlebihan. Dalam silinder PLATINUMbukanditutup dengan haba seramik tersebar sama rata ke atas permukaan itu mencegah kerosakan kepada rambut dan kulit. jugaSeramik adalah mineral bukan logamkimia terhablurbekerja pada tekanan tinggi dan suhu tinggi biasanya dipanggil Bio- seramik. Bahan ini siaran Bio -Seramik sinar inframerah yang terbukti sangat bermanfaat untuk mengelakkan pembentukan bercabang dan melindungi kulit daripada haba yang berlebihan.

• NANO TEKNOLOGI PERAK menghalang pembentukan bakteria dan kulat. perak (Ag +) telah diiktirafdari zaman purbasebagai bahan yang mempunyai kuasa semulajadi yang membantu mencegah pembentukan kulat dan bakteria yang mempunyai ciri-ciri anti-bakteria. Untuk memaksimumkan manfaat ini menggunakan ' Nano Teknologi Perak.
Dalam erti kata lainapabila perak ini dibahagikan kepada unit bersaiz nanoiaitu 1000000 ketebalan rambut manusiakelebihan yang ada pada Perakyang termasuk fungsi anti -bakteriadetoksifikasi dan pensterilanmenjadi lebih pekat dan berkesan. Menggunakan berus dengan rambut Platinum Teknologi Nano Silver akan mendapat manfaat yang pasti.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy