elenco Aziende - HOME PAGE -

NEWLIFE.IT
< ALDO FORTE BACK

Behandlinger - hårpleie - ALDO FORTE


NEWLIFE.IT


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
NEWLIFE.IT

SHAMPOO GREASE
Sjampoen fett NEWLIFE.IT gjenoppretter den normale produksjonen av sebum av talgkjertlene. Har en toning og snerpende bidrar til å gjenopprette den normale fysiologiske balansen.


SHAMPOO ANTI HJELPER
Sjampoen forsiktig renser og falle NEWLIFE.IT spiller en normalisering og revitaliserende fordi det er formulert med aktive ingredienser og delikat. Det stimulerer aktiviteten av håret pære for å normalisere hud og deretter bekjempe hårtap. Gir ny energi til håret sprøtt og svak og kan brukes ofte.


shampoo for fint hår REKONSTRUKSJON
Rekonstruksjonen NEWLIFE.IT shampoo for fint hår fukter og gir næring til håret gjør og gjenoppfriske det fra de aller første programmene mer robuste og strålende. Det er spesielt anbefalt for fint hår eller sprø.


REKONSTRUKSJON av behandlede hår sjampo
Rekonstruksjonen NEWLIFE.IT shampoo for behandlet hår fukter og gir næring til håret regenererende og gjøre en tidlig søknad strålende og silkeaktig. Det er spesielt anbefalt for sprø eller skadet hår fra vær eller tekniske behandlinger.


SHAMPOO hyppig vask
Sjampoen hyppig vask NEWLIFE.IT er spesielt utviklet for hyppig bruk og avis. Har en mykgjørende og fuktighetskrem og er ideell for å fjerne rester av hårspray eller gel.
boks :. flasker med 300 ml


REKONSTRUKSJON av behandlede hår maske
Rekonstruksjonen NEW LIFE.IT multivitamin maske dypt nærer håret forlate den behandlet fra den første søknaden myk og sterk, full av vitalitet og naturlige skjønnhet.
boks :. 500 ml flaske


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy