.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


Kapillær RESTRUKTURERING LOTION - med panthenol
Kapillær RESTRUKTURERING LOTION - med panthenol - ALLWAVES - Behandlinger - hårpleie

Rate this product:


0 click

Kapillær RESTRUKTURERING LOTION - med panthenol
ALLWAVES - Behandlinger - hårpleie


LOZIONE CAPILLARE RISTRUTTURANTE - al pantenolo

Den funksjonelle prinsippet Placenta utøver en revitaliserende handling som bidrar til å stimulere huden tropisme. For eksisterende slektskap med hud og vev generelt, fremmer morkaken ekstrakt stimulering av håret pære og har en tendens til å gjenopprette den biokjemiske balansen, takket være foreningen av pro - vitamin B, nesle og kollagen. Det gjør at du kan oppnå de beste resultater i behandling av håret sprøtt og svak, at de har en tendens til å bryte lett og fall, bidrar også til å gjøre dem mer elastisk og voluminøs.

kapillær revitalisere LOTION - ginseng
I sammensetningen av ginseng det B-vitaminer, vitamin C, essensielle oljer og aminosyrer, som gir en generell handling oppkvikkende. Det er et kosmetisk produkt designet for å gjenopprette hårets naturlige skjønnhet og vitalitet. På grunn av sin formel beriket med aktive vegetabilske ingredienser som nesle, paprika og panthenol som virker i synergi med glykol ekstrakt av ginseng, gjennomfører en forfriskende og oppkvikkende effekt på håret.

LOTION kapillær styrkende - Royal Jelly
Royal Jelly er en kilde til begge vitaminer, inkludert B1, B2, B6, at av frie aminosyrer, noe som er viktige elementer som utgjør proteinkjedenesom finnes i håret fiber. Det er spesielt indikert for behandling av håret svake og sprø, da det bidrar til å gjenopprette sin naturlige kropps og skjønnhet.
boks : 10 ml hetteglass i en eske med 12 stk

Related

MOISTURIZING balsam og Detangling - ALLWAVES
LINE ALLWAVES - ALLWAVES
LOTION frizzy - ALLWAVES