elenco Aziende - HOME PAGE -

FARGET HÅR OG AVTALER - KOBBER - SILICON
< BAREX BACK

Behandlinger - hårpleie - BAREX


FARGET HÅR OG AVTALER - KOBBER - SILICON
CAPELLI colorati E trattati - SILICIO - RAME
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 92527 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FARGET HÅR OG AVTALER - KOBBER - SILICON
CAPELLI colorati E trattati - SILICIO - RAME

silisium og kobber fremme fra liv og røre, farge, samtidig som beskytter den mot ytre aggresjoner.
Barex har utviklet en rekke formuleringer basert på en innovativ partnerskap mellom silisium og kobber, forbedrer den iboende evne til å motstå høye temperaturer og til å absorbere lys i både keratinizing og beskyttende virkning av den annen. Formelen silisium + kobber øker lysstyrken på fargen både naturlig og kunstig, forsvarte håret forsiktig fra varmen.

SHAMPOO ANTI
Shampoo antigiallo til silisium + kobber. Synergien av aktiv silanol og sporstoffet kobber (Cu) gjenoppretter utstråling til kjedelig striper og gjenoppliver refleksjoner av aske blonde eller grå hår. Det nøytraliserer litt gult på hvitt og grått hår, reduserer overdreven gul eller kobber håret lys blondt, bleket eller stripet hår. Filtre med U.V.

SHAMPOO SALVACOLORE
Formel for å silisium + kobber, ideell for farget hår, bleket, behandlet. Den silanol aktiv, i kombinasjon med sporstoffet kobber (Cu) avslører glans og glans av farger mens du beskytter den mot falming og forlenge den pulserende reflekser. Antioksidant effekt på fargen kommer inn på et beskyttende, styrkende detangling og gjør håret mykere.

BALM SALVACOLORE
Formel for å silisium + kobber ideell for farget hår, bleket og behandlet. Det silanol aktiv i forbindelse med sporstoffet kobber (Cu), virker på integriteten av hårstråene med styrkende handling som bidrar til å beskytte stempelstangen. Fuktighetsgivende agenter og sure pH med sin utjevningseffekten på cuticular skalaer, gjør håret lett å gre, holde lenge farge.
boks : 350 ml dispenser

SPRAY SALVACOLORE - pre - og post- farging
Conditioner uten skylling for å gi kroppen, volum og glans til håret farget og bleket. Den silisium functionalized med meadowfoam olje gjør håret uten å tynge det ned eller salve dem lyse. Sprayet på tørt hår før du påfører farge, hjelper det skjellaget å overholde sikre bedre effektivitet. Påføres etter farging bærer en langvarig fuktighetsgivende handling som blir dypere fargen.
boks : ingen gass sprayflaske 125 ml


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy