elenco Aziende - HOME PAGE -

NATURLIG TEKNISK: ENERGIZING
< DAVINES BACK

Behandlinger - hårpleie - DAVINES


NATURLIG TEKNISK: ENERGIZING
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 92143 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

NATURLIG TEKNISK: ENERGIZING

for hud og skjøre hår utsatt for fall og forebyggende behandling av ulike former for alopecia
ENERGIGIVENDE familie av FORMÓBILE var beriket med hår energi komplekse, kraftig komplekset kan handle på to nivåer: på overflaten balanserer hodebunnen og gjenoppretter det til sin optimale tilstand takket være aktiviteten av vitamin B3 som regulerer sebum produksjon, gi skikkelig hydrering. Roten undertrykker nivå, takket være aktiv ekstrakt av grønn te, mikro-betennelse. ENERGIZING Shampoo formuleringer, er gels og fortykkelse Tonic også preget av en konsentrasjon av aktive ingredienser som består av flere funksjoner koffein, kombinert med sirtuins og beta glucans. Koffein stimulerer celle metabolismen i hodebunnen, sett vev oksygenering. Beta-glucans øker immunforsvaret, mens sirtuins, også kalt "levetid", proteiner spiller en effektiv antioksidant og anti-aldring, toning og styrke hodebunnen.

ENERGIZING SHAMPOO
Svak rengjøringsmiddel som stimulerer huden mikrosirkulasjonen.
emballasje: 250 ml flaske.

ENERGIGIVENDE SESONGENS SUPERACTIVE
Regenererer lotion å motvirke høsten stress og sesongmessige faktorer, også effektiv som en forebyggende behandling disponert pasienter. Det er beriket med ekstrakt av Agastache Mexicana, kan nøytralisere fysisk stress som forårsaker betennelse i hodebunnen, dermed forårsaker hårtap. Reduserer håravfall og øker tetthet og volum.
emballasje: 100 ml med dropper flaske og phials 6 ml Pack for 12 PCer.

ENERGIGIVENDE SUPERACTIVE
Stimulere serum å motvirke nedgangen skyldes hormonelle faktorer. Er beriket med indiske mung bønne og Red clover, som er aktive kunne kommunisere mellom celler å regulere celle funksjoner. Håret vokser sunnere og sterkere, hodebunnen er mer tonet og redusert oljeproduksjon. ENERGIZING SUPERACTIVE reduserer håravfall, forbedrer tetthet og reduserer hyper sebum produksjon.
emballasje: 100 ml flaske med drop.

ENERGIGIVENDE JEVNING TONIC
Jevning tonic for hud og hår sprø, liggende for å falle. Denne behandlingen er formulert for å øke diameteren på håret fiber, utvide fra den første søknaden. Også forlater håret skinnende og full av kroppen uten å tynge det.
emballasje: 100 ml flaske med drop.

ENERGIGIVENDE GEL
Stimulerer huden mikrosirkulasjonen. Påfør på huden og håret og litt fast og skape en mild effekt. Handle i håravfall forebygging, sesongbasert, bremse prosessen med fallende, stimulerer metabolisme og gir styrke og kroppen fint hår og understreket.
emballasje: 150 ml tube.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy