elenco Aziende - HOME PAGE -

SPESIALBEHANDLING
< EMMEDICIOTTO BACK

Behandlinger - hårpleie - EMMEDICIOTTO


SPESIALBEHANDLING
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 100504 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SPESIALBEHANDLING

fuktighetsgivende maske EXTRA 15 ultra fuktighetsgivende maske
15 EXTRA fuktighetsgivende maske er utformet for å gi en 15 minutters velvære lokket gir fleksibilitet og fuktighet til håret. Dens bestemt duft melon innpakket i en følelse av ekstrem fysisk og mental velvære, og skaper et øyeblikk av velvære.
fremgangsmåte for anvendelse 15 EXTRA fuktighetsgivende maske skal påføres på håret vaskes og holdes på plass i 15 minutter. Lar tre forskjellige rekonstruksjonsteknikker :. MYKT, ved hjelp av en varm håndkle, vanlig ved hjelp av platen og folien, sterk ved hjelp av platen og folien i henhold til metoden Emmediciotto
pakke :. tube med 250 ml og 1000 ml flaske

09 gamle løsningen
Kode for avslapning for slitne og stresset hår
Revurderer de gamle opplevelser, foreslår Emmediciotto en metode og en gest som passer til vår tid. Bruk ekstrakter av naturlige materialer som forbereder håret for den moderne livsstilen.
09 gamle løsningen er en krem ​​laget av naturlige stoffer fratatt den kjemiske aggressive : Resultatet er en ekstremt søt, med en stor effekt på gjenoppbygging. Siden den første søknaden håret vil se lysere og elastiske slik at de virker lengre.
metode for bruk : 09 gamle løsningen er fordelt over hele lengden på håret å rekonstruere strukturen, deretter bruke det hver uke får du en fantastisk prestasjon. Ideell for venter:. Bruke kremen dekker den med en dusj cap og la den i 20 minutter under en varmekilde
pakke :. 150 ml tube

20 FOR hodebunnsbehandling
maske for huden - før og etter farge
20 FOR hodebunnsbehandling er en viktig maske til huden. Det er en spray som danner en usynlig film på huden og beskytter hodebunnen fra irritasjon som gjør det friske og hydrert, ideelt før og etter farge. 20 FOR hodebunnsbehandling fremmer balansen mellom det tekniske arbeidet og gjenoppretter den naturlige balansen.
metode for bruk : før behandling (farge, permanent, etc...) spray nøye for å beskytte huden mot irritasjon og etter behandling for å søke om å vasket håret og la virke i 5 minutter for å roe irritasjon og rehydrere huden.
pakke :. glass flaske med 100 ml


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy